OSM Taktikleri
-
@sir-chiral zaten gol atamıyorum 60-70 arasına çeksem daha defansif olmaz mı
-
@mentos021 Hocam fazla defansif olmaz Sadece Stilini sabit 75 tutabilirsin gerisi 60-70 arası olursa daha iyi olur ve çizgi taktiklerini doğru yaparsan sorun olmaz. Bide agresif oynatırsanız bu iş olur gibi
-
ben galatasarayım 3 iyi forvet 4 orta saham var 96 99 arası 4 de defans var 2 tane 100 gerisi 98 kendimden iyi takımı nasıl alabilirim
-
Galatasaray ile maçım var ligte yenemediğim tek takım o şuana dek. Ag-Yg ile 1. sıradayım o ise 2. sırada. Yaklaşık 100M kadro farkı var lakin sağlam taktik yapıyor. 4-3-3 A Paslı oyun Alan Markajlı ve ofsayt tuzağı olmayan bir taktiği var. Buna karşı ne yapabilirim ?
-
Bu şekilde Liverpool da kadrom var henüz kaçlar başladı hangi taktik ile oynayabilirim -
@medu0046 said in OSM Taktikleri:
Bu şekilde Liverpool da kadrom var henüz Maçlar başlamadı hangi taktik ile oynayabilirim çizgi taktikleri felan ? -
Arkadaşlar bugün Valencia ile maçım var ben Celta Vigo'yum deplasmandayım sahası 2 Valencia'nın kadro olarak benim değerim 420m onunki 320m. Ben biraz daha üstünüm her mevkide. Sizce normal 4-3-3 ofansif taktikle mi cikmaliyim yoksa 5-3-1-1 kontra atak veya 4-5-1 kaleyi görünce vur gibi taktiklerle mi cikmaliyim? Rakip cok yüksek ihtimal 4-3-3B KK çıkacak adam markajı yapmış bir de. Hakem mavi Agresif yapmış. Onemli bi mac benim icin
-
Bu kadro ile ne oynayabilirim ikinci haftadayım Kadro değerim 450 m -
6-3-1 b taktiği için en iyi ayar nasıl olmalıdır
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
541 için bazı taktik modele merhaba?
-
This post is deleted!
-
yarın Tottenham ile maçım var kendi evimdeyim kadro değerim 510m Tottenham ise 350 m ama kadrom çok sağlam olmasına rağmen ilk 3 maçta bilgisayarlara karşı 7 gol atıp 2 gol yedim evertoon bile 10 - 0 taktiğm ise 4 3 3 b kk yarın Tottenham ile nasıl çıkabilirim ?
-
yarın Tottenham ile maçım var kendi evimdeyim kadro değerim 510m Tottenham ise 350 m ama kadrom çok sağlam olmasına rağmen ilk 3 maçta bilgisayarlara karşı 7 gol atıp 2 gol yedim evertoon bile 10 - 0 taktiğm ise 4 3 3 b kk yarın Tottenham ile nasıl çıkabilirim ?
-
Osm de kadro değerim 350m fazla tarafsız saha rakip 4 3 3 B kanatları kullan alan savunması ofsayt kapalı oynuyor kadrom her türlü dizilişe uygun nasıl bir taktikle çıkmalıyım? Şimdiden Teşekkürler..
-
4-4-2 a ya en uygun taktikler nedir? forvet orta sahayı destekle ,orta saha sabit ,defans sabit , kaleyi görünce vur oynuyorum.
-
rakibim 433b kk alan markajı ofsayt evet oynuyor arada 10m kadro değeri var benim evde oynanıyor nasıl oynamalıyım ?