OSM Taktikleri
-
Merhaba. Türkiye liginde Galatasaray takımındayım ve şu anda 442m değeri var. Asıl sorum Göztepe menejerinin kadro değeri 209m ve ligde 2 maç sırasında karşılaşıyorsanız berabere kaldık daha kötü olanı ise ikisindede antreman kampı bastığım halde berabere kaldım. İlk maçta o da antreman kampı bastı ikincide basmadı ama yinede berabere kaldık. Lütfen taktik verin nasıl yenebilirim. Kupa temizliği yenersem, büyük olasılık ile o da yenecek. Kısacası nasıl bir taktik yapmalıyım
-
@namıdiğeryesil maç oynanmadı ise eğer 4-3-3B Kanatları Kullan Sadece Hücum - Defansı Destekle - Geride Kal - Alan Markajı - Hayır - Agresif(Daha çok hakeme bağlı) - 62-65-59 taktiğini deneyebilirsin
-
4-3-3te çizgi taktikleri nasıl olmalı Ve 4-5-1 oynarken çizgi taktikleri ve baskı stil tempo nasıl olmalı ben 4-5-1 oynarken forvet sadece hücum orta saha defansa yardım et defans geride kal yapıyorum baskı 50 stil 30 tempo 40 oynuyorum bu aralar hep berabere kalıyorum yardımcı olursanız sevinirim
-
rakibim 4-4-2 A Kanatları Kullan Alan Savunması oynuyor kadro değerim ondan 100 m daha iyi ancak onun sahasında maç ve stadyum seviyesi 3 hangi taktikle oynayayım 5 saat var maça yardımcı olur musunuz?
-
@namıdiğeryesil oynandı mı durum nedir
-
-
Informo un cambio de último momento debido a problemas de un manager del grupo
M5 @Doman7 va por @dario-el-vicio
El capitán de RH ya está al tanto y aceptamos la sanción
-
@doman7 said in OSM Taktikleri:
Informo un cambio de último momento debido a problemas de un manager del grupo
M5 @Doman7 va por @dario-el-vicio
El capitán de RH ya está al tanto y aceptamos la sanción
@doman7 Burası Türkçe forumdur. Lütfen iletilerinizi yalnızca Türkçe yazınız.
-
Merhaba üçlü savunmada kanat beklerinin görevlerini nasıl ayarlayacağım? Şimdi orta saha olarak gözüküyorlar, defans taktiklerinden bekler ileri geri dersem orta sahadaki kanat beklerine uygulanır mı?
-
@sosyokrat Merhaba yarın juventus ile maçım var kadro değeri 553M Oyuncu gücü 24.1M Benim kadro değerim 496M Oyuncu gücüm 21.6M Rakip 3-4-3 Kk Oynuyor Alan Markajı Ve Ofsayt Açık Maç Benim evimde saham 1 4-3-3A Mı 4-2-3-1 Mi Oynamamı Önerirsiniz
-
Herkese merhaba. Oyunda uzun top taktiği en iyi hangi dizilişle uyum sağlar ve tempo, mentalite vs nasıl olmalıdır? Zorlu maçlarda kullanılabilir mi?
-
@extreme154 5-2-3 ve 4-2-4 dizilişlerinde uygundur ama tavsiye etmem 4-2-4 dizilişi çok güçlü olduğunda Ve orta sahan yoksa kullanılabilir ama çok riskli rakipten güçsüzsen ve orta sahan azsa 5-2-3 kullanılabilir 4-2-4 için rakipten bariz güçlüysen 65-75-75 ama çok fark yoksa 65-65-65 yapılabilir 5-2-3 te ise 30-30-40 idealdir Ama Kesinlikse Bu Stil Dizilişlere Tavsiye Etmem
-
Arkadaşlar bana güzel bi uzun 5-2-3 taktiği önerebilirmisiniz
-
340m kadro değerim var, rakibimin 650m kadro değeri var. 4 3 3b kanatları kullan, ofansif oynuyor. Maç benim evimde, hangi taktik ile oynamalıyım. Antrenman kampına gideceğim kesinlikle.