OSM Taktikleri
-
@esaret333 Hem en tecrübeli olsun, hemde gücü en yüksek oyuncun kaptan olsun...Forvet, kale, defans olması etki etmeyecektir...Reel de de genelde en tecrübeli arkadaşlardan birilerine kaptanlık verilir. Örneğin; Fb kalecisi Volkan gibi...Gs oyuncusu Sneijder gibi...
-
@GS_METECAN tecrübeli derken yaş bakımından mı
-
@esaret333 Evet yaş bakımından.
-
@GS_METECAN kaleci seçince daha az gol yer miyim mesela ?
-
@esaret333 Zannetmiyorum...Kaptan yaptığın oyuncu forvetse daha fazla gol atar diyemeyiz.Kaleciyse daha az gol yer diyemeyiz...
-
@GS_METECAN Sağ olasın ilgilendiğin için çok teşekkür ederim kardeşim
-
@esaret333 Ne demek abim
-
@GS_METECAN belki sormaktan canını sıkıyorumdur ama daha 5-4-1 le hiç takım yenemedim 5-4-1 dizilişinin taktiği nedir mesela
-
@esaret333 Taktikten de anlamam diyebilirim şaka, şaka...541 bende pek oynamiyorum...Ama kgv-kontra atak oynanabilir...
-
@GS_METECAN hah kgv dedin ya mesela 4-5-1 veya 4-2-3-1 3-5-2 kgv oynadığımda forvetim hiç gol atamıyo hep ortasaha atıyo ayrıca taktikler bölümüne girdiğimde oyun stili kgv seçince orta sahadan rakip yara sahasına kadar toplar var ve sonra ok işaretleri var mesela bu oyun anlayışında şutları nerden çekiyolar forvete hiç mi pas atmıyolar ben daha hiç bu taktiği oynayıpta forvetin attığını görmedim ben ayarlayınca çok nadir . bi açıklasan eğer biliyorsan
-
@esaret333 Valla bunları oyun motoruna sormamız gerekiyorki daha net cevaplar alabilelim. ..
Ama kgv de genelde orta saha oyuncuların daha çok gol atar...
-
@GS_METECAN başka bir soru sorayım rakibimiz adam adama yapınca biz ne yapmalıyız ,bir de mesela 3-4-3 a falan oynuyoruz ya kanatları kullan diyip vs. e peki kanatları kullan diyince ortadaki adamlarada pas atıyolar mı
-
@esaret333 Bekler ileri-geri yani beklerinde hücuma çıkmasına işaret eder...Hücuma yardım edip, tekrar mevkisine dönecek bu arkadaş...Adam adama ise rakibin hangi taktiği kullanıyorsa sende ona göre bi savunma biçimi seç. Onun adam adamasina falan takılma. Mesela kk oynuyorsa alan savunması yap...Kgv yada pas oynuyorsa adam adama yap...
-
Beyler Osmanlısporum 4-3-3 kk oynuyordum fakat son maçlar baya bi form düşüklüğü var hatta en son Beşiktaşa kaybettim ve önümde 2 maç var lider Trabzonspor'a karşı . 3-4-3 KK oynuyor o da . Sizce ne yapmam lazım , ne yapmalıyım ? Benim için çok önemli yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
-
@specialonemg Trabzonun kadrosu sizden iyi mi ?
-
@mrtgll33 benden iyi kadrosu.
-
@specialonemg 451KGV alan savunması olabilir
-
@specialonemg 4-5-1 senden güçlü takımlar üzerinde çok işine yarar. Veya 5-4-1 ile de oynayabilirsin çok çok güçlüyse
-
@specialonemg hocam birde merak ettiğim nasıl osmanlıspora böyle kadro yaptın? Ucuza alıp pahalıya satarak yapmaya çalışıyorum ama ben ucuz oyuncudan kastınız ne anlamıyorum.