OSM Taktikleri
-
Bu cizgi taktikleri tam olarak ne anlatiyor.O degerleri dusurup yukseltmek tam olarak ne ise yariyor biri anlarabilir mi ?
-
@yersen_6 451kgv alan ofsayt kapalı. Baskı hakeme göre yaparım hakem yazmamissin Stil 49 tempo 75
-
@darkmohikan hakem yeşil yazmayı unutmuşum
-
@yersen_6 70 yada 75 gibi birşey yapabilirsin o zaman baskıyı
-
@darkmohikan peki forvet defans filan geri ileri
Sadece hücum veya defansa yardım et -
@yersen_6 fazla güç farkı yok herkes yerinde oynasın. zatıfsan defansa yardım güçlüysen forveti destekle yaparsın
-
@darkmohikan teşekkür ederim zayıfım kadro ortalamasında 4 gen ama 3-2 yendim eşit bir maçtı ostasahayı forvete destek yapmıştım onun dışında herkes yerinde oynadı bu maç benim için önemliydi kaybetseydim 3.lük şansın gidecekti
-
Bu oyunda rakibe göre taktik ayarlarsan sıradan bir menajer olursunuz.Kendi taktiğini her maç kabul ettirirsen LEGEND olursun
-
@haçatoryan asıl kazanan en iyisidir kaybeden ise normal olandır bu böyledir böyle olacaktır
-
Rakip 433a kadro değerinde 80m fark atmışım taktikleri : kgv ,alan markajı,ofsyt t. Yok. Ama defansının hepsi 95+ aramızda bir puan var yardımcı olur musunuz?
-
Merhaba arkadaşlar Machester City takımı ile Şampiyonlar Kupası'ında yarı finaldeyim rakibim O.Lyon 4 5 1 KGV Taktiği kullanıyor. Benim Kadro Değerim 1,081M ve Takım Gücüm 63,6M rakibimin ise Kadro Değeri 886M ve Takım Gücü 52,1M kağıt üzerinde ben çok iyiyim ama kullanmış olduğu bu taktik başa bela. İlk maçta evimde 5 3 2 taktiği ile çıkıp 1-0 aldım. Şimdi deplasmana gidiyorum sizce hangi taktiği kullanmalıyım?
-
@elfsbor Baboş hata yapma taktiğini ve oyununu her maç kabul ettirmek zorundasın.SEN DEĞİL ONLAR SANA GÖRE SEKİL ALMALI
-
Abi 3-3-2-2 kanat taktiği de işe yarıyor bu arada, ama 1.lig takımları için. şahsen ben adanasporda kullanıyorum....
-
Yarın menajeri uzun süredir girmeyen bir takıma karşı maçım var.
As 11 ile çıkamıyorum, kritik bir maç öncesi neredeyse tüm takım sarı kart sınırında ve formlarının düşmemesi lazım.
Maç kendi sahamda, stadyumum 3.seviyede
Rakip 442B Kaleyi görünce vur oynuyor. Alan savunması, ofsayt hayır. Mavi hakem, normal sertlikte oynuyor.
İlk 11i kale86 defans97 88 92 95
orta saha kanatlar 92 93, ileri92, geri dizilmemiş en zayıfı koyar bilgisayar
forvetler 94 89Benim oynatabileceğim oyuncuların güçleri
kale99 defans102 96 89 87 orta saha 100 93 93 89 forvet98 89 86 (çok zorlarsam 104) -
@comfortablynumb1903 451 kgv oynayabilirsin 442ye karşı ama daha hiç 442 kgv ile karşılaşmadım çoğunlukla pas ve kanata karşı kullandım buna işe yararmı bilmiyorum
-
Beyler selam. Deplasmandayım. Rakibim overall olarak 104 ben de 100'üm. Oyuncuları ikişer üçer benden yüksek yani. 442B paslı oynuyor alan markajı ve ofsayt kapalı.
Ben şu zamana kadar hep 433b kanat alankapalı ofsayt açık ofansif saldırarak oynadım liderim. rakibim de aynı puanda 2.
Ama bu maç çok önemli. İnternette hep deplasman, güçlü rakip, 442B'ye karşı 451 541 4231 falan öneriyorlar fakat ben ileri üçlüme çok güveniyorum tek forvet oynatmak istemiyorum. normal taktiğim 433b ile bu takımı yenme şansım çok mu az deplasmanda? hani ofansif değil dengeli yaparım ince ayarları falan.
yoksa dedikleri gibi 451 541 ne oynayayım? onun gibi 442 mi oynayayım yoksa 5311 gibi şeyler mi deneyeyim çok kafam karışık.
-
@mgurkanli 451 kgv işe yarıyor ama internetteki çoğu taktik işe yaramıyor
-
ben 4-51 kontratak taktiği ile slovakya ile euro finaline çıkmıştım
-
Yıllar önce bir taktikle sezonu bitirirdim, şimdi taktiğe karşı taktik aranıyor, yok mu hiç değiştirilmeden sezon boyu kullanılacak bir taktik
-
@rasim-soysal vardır ama burada rakiplerin önemli