OSM Taktikleri
-
@babuşthekıro Hadi ya Şanssızlık olmuş desene
-
@babuşthekıro İnşallsh ksrdeşim.
-
4-4-2 benlik değil, alalım yürekten 4-3-3B'mizi skor kendisi geliyor zaten 5-1 kazandım son maçı liderlik garanti
-
@F.S.M.0.13
Merhaba Evertonu Kullanıyorum rakibim leicester city benden 3 puan önde 4-3-3-B oynuyor
kanatları kullan alan markajı ve ofsayt taktiği hayır yapmış ben rakibe karşı nasıl bir rotasyon yapmalıyım yardımcı olabilirmisinz -
@godmodeman
ikinizde hedef 7 siniz
rakip - 631 m
sen - 488 m
taktikten ziyade ilk önce transfer politikanızı kontrol etmeniz gerekir
osm de taktikten önce kadro gelir -
@godmodeman 4231kgv kullanın siz
-
@mrtgll33 teşekkürler deneyeceğim
-
Bana degisik dizilisli taktik onerebilecek var mi acaba ?
-
arkadaşlar merhaba leicester city takımını yönetiyorum. ilk 5 haftada 5 galibiyet aldım. 433b kanatları kullan taktiği kullanıyorum. başarılıda oldu gibi sanırım ama orta sahada nasıl tür oyucu alacağımı tam kestiremedim. hücüm ve savunma güçleri orta sahadaki üçlü için nasıl olmalı ?
-
@matrisyan kanatların defansif özelliği yüksek, göbektekiler de çok yönlü oyuncu idealdir
-
4-3-3B kk taktiğinde alan savunması ve ofsayt hayır kullanıyorum.Bi değişiklik yapıp adam adama ve ofsayt evet yaparsam nasıl bir sonuç cıkar ortaya?
-
@Yusuf-Hayaloğlu kardeşim bence adam adama savunma biraz riskli olur onun yerine alan savunmasına et bence ofsayt taktiği içinde aynısı geçerli
-
@Bilocan-Bingul kardeşim benim zaten asagı yukarı 3senedir taktiğim sabitti ama suan da ki türkiye ligindeki osmanlıspor kullanıcısı 4-3-3b kk ofsayt ve adam adama oynatıyor ilk hafta besiktasa 6attı diger 2 haftada farklı yeni rakiplerini kafamı karıştırdı.Ondan sormak istedim
-
@Yusuf-Hayaloğlu Aynısı ligimdeki gençlerbirliğinde de vardı 2. oldu arkamdan
-
rakip tek forvet oynuyor misal adam adama daha faydalı olmaz mı ama 433 gibi bi sisteme karşı adam adama oynamak intihar bence