OSM Taktikleri
-
@mert3413 said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 4 4 3 a kk oynayana karşı nasıl çıkmalıyım
-
@GS_METECAN yazıklarına cevaben yazayım ;
“Senden, ondan öğreniyoruz işte ne yapalım.” Birşeyler öğretebildiysek ne mutlu bizlere.
“Bi menajerlik oyununda 2 takım yöneterek kendimi hoca olarak addedip Yukarlarda görmüyorum” Bu şekilde 2 takım yönettiğini düşündüğün kişiler varsa şikayet edebilirsin çok şükür adil ve işini iyi yapan staff ve modlarımız mevcut.
“Bi menajerin iyi oldugunu kariyerden anlayamayız.” Neresinden anlarız acaba , senin dediğin gibi düşünecek olursak o zaman iyi menajerler boşuna kariyer yapıyor.
“Zamanla herkes taktik bilgisine sahip olacaktir .... Çalışınız.” Tavsiyen için teşşekür ederiz yanlız biz o leveli geçeli baya oldu.
“İyi eğlenmeniz dileğiyle ... Oyunun keyfini çıkarın .”Biz baya eğleniyoruz sanada iyi eğlenceler biraz uzun oldu kusura bakmazsın artık,gerçi sen uzun yazmayı seversin . -
@GS_METECAN said in OSM Taktikleri:
Bi menajerlik oyununda 2 takım yöneterek kendimi hoca olarak addedip Yukarlarda görmüyorum
Düzeltme yapayım :
burda iki takım yöneterek hoca olunmaz demek istemişsin ,haklısın bende ekleme yapayım bir hocanın kariyerinde başarısı yoksa ne osm nede oynayan kişiler tarafından başarılı görünmezler..! -
@F.S.M.0.13 Neden kusura bakayım...Emek verip yazmışsın. Bize de emeğe saygı bakımından okumak düşer. Uzun yazmayı sevmem genelde ama söyleyeceklerimi 10 kere yazmak yerine bir kerede yazmayı tercih ederim..Hep aynı şeyleri yazarak forumu kirletmeyi pek sevmiyorum...Kolay gele...
-
@GS_METECAN sanada
-
http://i.hizliresim.com/gq44k0.png http://i.hizliresim.com/ZZAAQo.png bu takım için taktik önerileriniz nedir arkadaşlar yardımcı olur musunuz
-
@F.S.M.0.13 433 a mı b mi ve hangi taktik
-
Aramızda 4 puan var kaybedersem gerimdekilerle fark çok azalacak. 4-4-2 B Oynuyor. 4-3-3B Alan Savunması - KK - Çok Sert ve Diğer ayarları 70-85 arasında tutayım diyorum. Çizgi Taktikleri herkes yerinde yener miyim? Kadro değeri olarak 3 katıyım. Sırf ilk 11'im onun tam kadrosundan değerlidir.
-
Kalın yazı font kullanmayalım @babuşthekıro Taktiğin iyi bence kalsın öyle.
-
@babuşthekıro Kadron rakibin 3 katıysa, rakibin 442 kk oynuyorsa rahat gecersin bu maçı.Rahat yenecegini düşünüyorum.
-
geçenlerde yeni bir taktik denedim. rakibiniz sizden kat kat iyiyse ve kesin yenilirim gözü ile bakıyorsanız bırakın 4231 veya 451 kgv yi. geçen 523 uzun top oynadım benden 5 kat daha iyi olan adamı yendim 1-2 maçta daha denedim beraberlikle ayrıldım. yani demem o ki 4231 kgv yerine 523 uzun top yapın hem defansınız kuvvetli oluyor hemde hücumsal anlamda pasif kalmıyorsunuz. kesinlikle tavsiye ederim.
-
@GS_METECAN Haklısın abi de, bende 4-5 kat üstün rakibimi kupa finalinde 2-3 yendiğimi hatırlıyorum. Şansa bırakmayım dedim
-
@babuşthekıro Olur arada öyle sonuçlar...Rakipten rakibe değişebilir...Bizde bazen karşılaşıyoruz...Arada bir sürpriz sonuçlar çıkmazsa oyun doğallığını kaybeder.Ama senin bu maçta sürpriz cikmayacaktir.