Transferin Son Günü 500 coin
-
Merhaba sayın yetkili,
Transferin son günü etkinliğinde 100 oyuncu satın aldım veya sattım. Ayrıca 3 adet keşiften oyuncu aldım ve görevi tamamladım. Karşılığında 500 Coin hesabıma yüklenmedi.
-
-
Görüldüğü üzere ben transferleri yaparken görev hala açıktı. Ancak hala geri dönüş olmadı.
-
Merhaba,
Öncelikle bu durumu yaşadığınız için üzgünüz. 500 Coin'in hesabınıza yüklenmemesiyle ilgili olarak, bu tür durumlarda ilk olarak birkaç dakika bekleyip tekrar kontrol etmenizi öneririz. Eğer hala Coin'ler hesabınıza geçmediyse, sorunu daha ayrıntılı inceleyebilmemiz için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:
OSM uygulamasında "Ayarlar" menüsüne gidin ve "Destek" bölümünü açın.
Buradan "Bir sorun bildir" seçeneğini seçin ve yaşadığınız durumu detaylı bir şekilde açıklayın.
Ekran görüntüleri veya diğer kanıtları ekleyerek sorununuzu daha hızlı çözmemize yardımcı olabilirsiniz.
Destek ekibimiz, en kısa sürede sorununuzu inceleyerek çözüm bulacaktır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.İyi günler dileriz.
-
Merhaba sayın yetkili, osm uygulamasını kullanmıyorum sadece webden bağlantı kuruyorum. Konunun takip edilip çözüme kavuşturulmasını rica ediyorum. Aksi halde hem emeklerime hem zamanıma yazık olacak. Oyundan soğumamı tetikleyecek
-
Merhaba ,
Aşağıdaki linki kullanarak bize bildirimde bulunun.
-