Maç sonucu
-
Kadro değerim rakibimden yüksek
Rakibim bir oyuncu değil oyunun kendi algoritması
Maç öncesi özel antrenman yaptım
Maçta verilen sarı kartları ve nedenlerini ekliyorum
Hakemin modu gaddar
Maç öncesi taktiklerde normal modu seçmeme rağmen maçın 6. Dakikası kırmızı kart gördüm.
Ayrıca karşı takımın sarı kartlarının nedenlerine bakılınca ben kırmızı gördüm o neden sarı görmüş diye düşündüm
Şimdi fotoğrafları yüklüyorum -
-
@mremreis said in Maç sonucu:
Kadro değerim rakibimden yüksek
Rakibim bir oyuncu değil oyunun kendi algoritması
Maç öncesi özel antrenman yaptım
Maçta verilen sarı kartları ve nedenlerini ekliyorum
Hakemin modu gaddar
Maç öncesi taktiklerde normal modu seçmeme rağmen maçın 6. Dakikası kırmızı kart gördüm.
Ayrıca karşı takımın sarı kartlarının nedenlerine bakılınca ben kırmızı gördüm o neden sarı görmüş diye düşündüm
Şimdi fotoğrafları yüklüyorumMerhabalar,
Rakibiniz bir algoritma PC fakat bu takım daha önce bir menajer kullanıcı tarafından çalıştırılmış. Bu menajer ligden çıktığı zaman takımdaki son diziliş taktik vb. detaylar silinmez sıfırlanmaz ve aynı kalır.
Ayrıca rakibinizden kadro olarak veya rating olarak yüksek olduğunuz her maçı kazanacaksınız diye bir kural bulunmamaktadır. Netice de rakibinizin de kadrosu şu an iyi farkındaysanız ki daha da kötü olsa bu yine olabilirdi.
Erken kırmızı kartınıza istinaden özel antreman uygulansa bile eksik oynuyorsunuz bu doğal sonuç olarak yenilmenize sebep olabilir.
Kırmızı kart ise futbolun içerisinde olan bir şey tıp kı OSM'de olduğu gibi bunun kesin bir sonucu bulunmamaktadır. Burada bir hata yok.
-