BİRDEN FAZLA TAKIMLA LİGDE BULUNAN MENAJERE KARŞI 5 PUAN FARK!
-
Türkiye liginde, “Bilal” isimli şahsa ait 3 farklı takıma karşı mücadele ediyorum. Somut kanıtlarla defalarca raporlamama rağmen 19 maç günü geçti ve hâlâ hiçbir sonuç alamadım. Buna rağmen mücadele ederek şu an lider durumdayım.
Ancak gördüğüm kadarıyla bu oyun adil bir zeminden çok uzak.
Birden fazla takım yönetmek serbest gibi, raporlar dikkate alınmıyor.
Para karşılığı avantaj sağlayanlar öne çıkarılıyor.
Forumda veya destek kanalında oyuncuların sesi duyulmuyor.
Ben ve birçok oyuncu lig bitince oyunu bırakmayı düşünüyoruz. Çünkü bu şartlarda devam etmek kendimize hakaret olur. OSM’nin bu ilgisizliği ve iş bilmezliği, oyunun geleceğini de karartıyor.
Kısacası: Haksız rekabetin önüne geçilmedikçe ve oyuncuların şikâyetleri dikkate alınmadıkça bu oyunun kapanması dileğiyle...
Sevgiler, saygılar.
-
Şüpheler ispatlanmadan işlem yapılmaz. Aynı kullanıcıya ait olduğunu düşündüğünüz hesaplarin muhtemelen İP adresleri ve Makine ID’leri farklıdır. İllegal transfer ve rakibe avantaj sağlayan durumlar da oluşmazsa ceza verilmeyebilir.
Ancak destek forumunu bu amaçla kullanmak genel forum kurallarına aykırıdır. -
kullanıcının özelden yazmış olduğu "kaç takımla olursa olsun seni yeneceğim çık git bu ligden a......" gibi sözlerini kendi arasında yaptığı transflerleri ve aynı isme ait o menajerlerin kendi arasındaki maçtaki performansını benim maçımda özellikle kamp bastığını 5 milyonluk adamı 3 milyona kendine sattığını diğer kulüpten 5 lik max fiyattan alığına dair ssleri attım daha nasıl bir şey yapmam gerekiyor?
-
Türkiye liginde, “Bilal” isimli şahsa ait 3 farklı takıma karşı mücadele ediyorum. Somut kanıtlarla defalarca raporlamama rağmen 19 maç günü geçti ve hâlâ hiçbir sonuç alamadım. Buna rağmen mücadele ederek şu an lider durumdayım.
Ancak gördüğüm kadarıyla bu oyun adil bir zeminden çok uzak.
Birden fazla takım yönetmek serbest gibi, raporlar dikkate alınmıyor.
Para karşılığı avantaj sağlayanlar öne çıkarılıyor.
Forumda veya destek kanalında oyuncuların sesi duyulmuyor.
Ben ve birçok oyuncu lig bitince oyunu bırakmayı düşünüyoruz. Çünkü bu şartlarda devam etmek kendimize hakaret olur. OSM’nin bu ilgisizliği ve iş bilmezliği, oyunun geleceğini de karartıyor.
Kısacası: Haksız rekabetin önüne geçilmedikçe ve oyuncuların şikâyetleri dikkate alınmadıkça bu oyunun kapanması dileğiyle...
Sevgiler, saygılar.
@Zwaine Şikayetlerinize somut kanıtlar ekleyerek tekrar deneyiniz.
Oyun ile alakalı görüşlerinizi de OSM kanalları üzerinden elbette yapabilirsiniz.
Forumlar üzerinden hile vb. durumlar için işlem yapılamamaktadır.
Teşekkürler.
-
M mrtgll33 locked this topic