Fantazi lige fantastik lig önerisi
-
Arkadaşlar merhaba bildiğimiz üzere fantazi lig oyunda yok eğer gelecekse şöyle bir şey olabilir mi misal ben Liverpool la sezonu bitirdim Yeni sezonda fantazi lig adı altında ligi bitiren takımlar aynı takımlarıyla o ligde mücadele etse nasıl olur? O ligde bir sezon sürse böylece tamamiyle taktik üzerine bir savaş olur.
-
@Guerlain1903 fantezi lig gelecek diye söylentiler vardı. sanırım bu konu üzerinde çalışıyorlar. ancak şunu belirtmek isterim ki bu öneri bu oyuna olmaz. olmamalı. çünkü bu oyun tek sezonluk bir oyun. bu her zaman böyleydi ve hiç değişmedi ve hiç değişmeyecek de. bir lig bittikten sonra aynı takımla fantezi ligde devam edilirse bu çok acımasızca olur. tam olarak aklımdan geçenleri cümlelere dökememiş olsam da önerine olumsuzum dostum. böyle bir şey bence olmamalı
-
@Guerlain1903 Tek sezonluk bir oyun için bu öneriyi olumsuz buluyorum bende.
-
@Guerlain1903 Ben olumsuzum böyle bir duruma.
-
Bence güzel olabilir
-
@Guerlain1903 O şekilde adaletli olabileceğini düşünmüyorum. Birde hedefler eşit olduğunda adalet ortadan kalkar...Mesela sen girersin o lige 300 milyonluk bi kadro ile, diğeri girer 400 milyonluk kadro ile...Kadro degerine gore hedef belirlenmesi gerekir...Tek sezondur gibi klişe cümle kullanmak istemiyorum dediğin de olabilir ama aradaki dengeler korunursa. ..Ama oyunun sistemini düşünürsek olacağı mümkün gözükmüyor bu önerinin.