WNT 2016/2017
-
Brezilya savaşında kupa finali oynanacak sanırım. Oradaki duruma bakınca da bir yakınlık söz konusu diye tahmin ediyorum. Hedef 1,3 ve 5'in durumu son maçlara kalmış. Son tablo nedir arkadaşlar? Böyle biraz sıkıştırıyor gibi oluyorum ama paylaşılsa buradan daha çok ateşleme yapılabilir
-
@Kaiser-Brian-Clough Ailenizin Staff'ı hepsine yetişmeye çalışıyor Savaş bittikten sonra paylaşacağım çünkü major ceza aldık ve kupayı penaltılarla kaybettik
-
@Kaiser-Brian-Clough Oradan umutluyum ama ilginç bir şekilde Hollandalılar bizim 2 katımız oyuncu satıyor
-
@Kaiser-Brian-Clough 5 menajerin hepsi 300M üstünde ama biz daha 300ü göremedik 1 menajerimiz 250 yi geçti, 4 gündür oyuncusu satılmıyor neredeyse 3 menajerimizin ama rakip günlük 60-70M :thinking:
-
@Kaiser-Brian-Clough 6 maç kaldı yinede umuduz devam ediyor
-
Herkesin kadrosunda 100 lük bir-iki oyuncu var ya. Takım geliştirme konusunda Ali Koç'a rakip olmaya gelmişler.
-
@Kaiser-Brian-Clough Bizim savaşta ali kaç yaptı acaba merak ettim şimdi bakayım
Aynen GB ofisine gidip bizim oyuncular satılsın felan demişlerdir
-
@Kaiser-Brian-Clough Haha o kardeşimiz de yeni henüz, ama çok istekli her konuda. Böyle devam ederse hem milli takım hem organizasyonlar açısından iyi bir yere gelebilir
-
@mrtgll33 Bana benziyo biraz o yüzden kanım ısındı. Bizden kimse yok diyo hareketlendirmeye çalışıyormuş Slovak takımını. Garibim ekibimiz de yok diyo ya. Acıdım adama. Macar ekibindeyiz diyo mutlaka bi yere gelecektir.
-
@Kaiser-Brian-Clough 1 senedir de uğraşıyormuş helal valla çok istekli
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-