WNT 2016/2017
-
WNT Euro Mini Cup 2017
FINAL :
Türkiye :flag_tr: :flag_ro: Romanya
Savaş Kadromuz:
G1
- KENA_54 | Turkish National Team
G3
- FCTrabZonLu | Trabzonspor
G5
- Sultangazililer1(PM)
| Turkish National Team
G7
- YnsKya08 |Trabzonspor
G9
- ciMenmst(C)
| Karadeniz Imp.Savaş Pazar Günü başlayacaktır. Milli takımı temsil eden arkadaşlarıma başarılar diliyorum :flag_tr:
TRT1 Ekranlarında takip edebilirsiniz
-
Turkey vs Romania
Line-up Romania
G1: scorzinho
G3: Adi Chivu
G5: Andrei_jardel
G7: Cosmindaniel86
G9: leucostin (Cpt) -
@Kaiser-Brian-Clough Baya as takım ilk 5 i ile çıkıyorlar. Ama bizim menajerlere güvenim tam. Onların her birinin 5-6 milli savaşı vardır
-
@mrtgll33 Ferhat yapar bişeyler :)Neredeyse hepsi Dünya Şampiyonası'nda da var. Çok güçlü kadro. Buradan sonra Portekiz'le de bi maç olacak mı? Grup etabı şeklinde 3 maçın en iyisi mi oluyor yoksa direkt final ve son mu
-
@Kaiser-Brian-Clough said in WNT 2016/2017:
@mrtgll33 Ferhat yapar bişeyler :)Neredeyse hepsi Dünya Şampiyonası'nda da var. Çok güçlü kadro. Buradan sonra Portekiz'le de bi maç olacak mı? Grup etabı şeklinde 3 maçın en iyisi mi oluyor yoksa direkt final ve son mu
Ferhat mı? Hiç umudum yok
Sahada cevap veririz inşallah Romanya'ya, bu final savaşı 1 ve 2. belli olacak.
Portekiz Slovakya ise 3.lük mücadelesi verecek. Kazanan Mini Cup şampiyonu olacak. -
Friendly Battle:
:flag_tr: Turkey: 881
:flag_nl: Netherlands: 1584@karakanim @aymakmm @osmancandar @DİÇO55 @Cihad-ÖZDEMİR
Teşekkürler Beyler
-
eyw kardeşim özel yiye yiye karınları doymuştur artık yemeye başka bişeyleri kalmadı
-
@osmancandar Bunu felemenkçe yazıp iletelim kendilerine
-
Ben inanıyorum inşallah onlara Türk ' ün gücünü göstereceğiz temsilcilerimizi canı gönülden destekliyoruz inşallah daha nice zaferler elde ederiz