World Crew Championship 2016
-
@Sosyokrat Tebrikler
-
@Bayram-Karakuş Destekleriniz için teşekkürler. Sizleri de tebrik ederiz :flag_tr:
-
@Sosyokrat Teşekkür ederiz.
-
@mrtgll33 Kendi ekibim başta olmak üzere tüm ekiplerimize gruplarındaki 2. maçlarda başarılar dilerim.
-
@Sosyokrat tabloda CPU yazıyor onları tam olarak anlayamadım, nedir?
-
@Bayram-Karakuş ligden istifa etmişler anlamına geliyor tablodaki CPU.
-
@Bayram-Karakuş
Ekip bir anda dağıldı. Böyle ekiplerin aslında cezaya çarptırılması gerek, bir daha ki organizasyonlara dahil olamasınlar da akılları başlarına gelsin. -
başta kendi ekibim ve diğer tüm türk ekiplerimize sonsuz başarılar
-
@Sosyokrat CPU ile bitirilen savaşlarda Abandoned Crew kısmının Yes olması gerekmiyormu?
-
@Bayram-Karakuş istifa eden kişi ekipten ayrılmışsa abbonned kısmına yes yazılır, ligden ayrılmış yerine kimse girmemiş ve hala ekipteyse CPU olan bilgisayar o ekibin menajeriymiş gibi devam eder, lig sonunda öyle sayılır.
-
Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek olan varmı? Benim gerçekten büyük bir problemim var ben bu oyuna mesai harcıyorum ve bugünkü simülasyon ların hepsinde ayaktaydım. Bu şampiyonada bugün rakip takımın hedef 1 i tam 100 m lik adam sattı. Bu turnuvada şu anda bu tür bir satış nasıl yapılabilir lütfen biri bana yazsın.
-
@YMOKSUZ Bunun bir garantisi yok ki istersen bütün savaş boyunca uyuma tamamen şans işi, bugün rakip satar sonra bakarsın 3-5 gün satamaz olabilecek şeyler bunlar, bizim her savaşta başımıza gelen bişey. Bu turnuvada bizim rakibimiz de biz daha 50-60M derken bir baktık 110M olmuş takım değeri. Başka bir örnekte vereyim WNT milli takımda 3 gün oyuncum satılmadı sonra tek simide 50-60M oyuncu satıldı, bende isyan ettim ama şans faktörü devrede maalesef.
-
@YMOKSUZ Ayrıca öneri olarak size şöyle yardımcı olabilirim, takımınız da Overall 60 ın altında 19-20 oyuncu var. Önce bunları satmaya çalışırsanız liste bunları çeker alır. Bu kadar oyuncu varken takımın en pahalı 2 oyuncusunu listeye koyarsanız şansınız azalır, bunuda savaş tecrübemden dolayı söylemek istedim bi deneyebilirsiniz en azından.
-
Bu dediklerinizi denemedimmi zannediyorsunuz. Ben size bir güne 100m lik adam nasıl satılabilir onu soruyorum. Şans işi olduğuna inanmıyorum böyle şans mı olur bütün similasyonlarda adam otomatik olarak satıyor ve sattığı değerlerde benimde ve ekip arkadaşlarımda var listede adamı adamı. Bu adam her gün satıyor bugün 100m lik satışı bardağı taşırdı. Peki sizde bu turnuvada oynuyorsunuz böyle bir transfer düzeniyle ne kadar direnebilirsiniz. Son olarak benim düşüncem bu transfer simülasyonlarının belirli noktalardan kontrol altında olduğudur.