World Crew Championship 2016
-
başta kendi ekibim ve diğer tüm türk ekiplerimize sonsuz başarılar
-
@Sosyokrat CPU ile bitirilen savaşlarda Abandoned Crew kısmının Yes olması gerekmiyormu?
-
@Bayram-Karakuş istifa eden kişi ekipten ayrılmışsa abbonned kısmına yes yazılır, ligden ayrılmış yerine kimse girmemiş ve hala ekipteyse CPU olan bilgisayar o ekibin menajeriymiş gibi devam eder, lig sonunda öyle sayılır.
-
Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek olan varmı? Benim gerçekten büyük bir problemim var ben bu oyuna mesai harcıyorum ve bugünkü simülasyon ların hepsinde ayaktaydım. Bu şampiyonada bugün rakip takımın hedef 1 i tam 100 m lik adam sattı. Bu turnuvada şu anda bu tür bir satış nasıl yapılabilir lütfen biri bana yazsın.
-
@YMOKSUZ Bunun bir garantisi yok ki istersen bütün savaş boyunca uyuma tamamen şans işi, bugün rakip satar sonra bakarsın 3-5 gün satamaz olabilecek şeyler bunlar, bizim her savaşta başımıza gelen bişey. Bu turnuvada bizim rakibimiz de biz daha 50-60M derken bir baktık 110M olmuş takım değeri. Başka bir örnekte vereyim WNT milli takımda 3 gün oyuncum satılmadı sonra tek simide 50-60M oyuncu satıldı, bende isyan ettim ama şans faktörü devrede maalesef.
-
@YMOKSUZ Ayrıca öneri olarak size şöyle yardımcı olabilirim, takımınız da Overall 60 ın altında 19-20 oyuncu var. Önce bunları satmaya çalışırsanız liste bunları çeker alır. Bu kadar oyuncu varken takımın en pahalı 2 oyuncusunu listeye koyarsanız şansınız azalır, bunuda savaş tecrübemden dolayı söylemek istedim bi deneyebilirsiniz en azından.
-
Bu dediklerinizi denemedimmi zannediyorsunuz. Ben size bir güne 100m lik adam nasıl satılabilir onu soruyorum. Şans işi olduğuna inanmıyorum böyle şans mı olur bütün similasyonlarda adam otomatik olarak satıyor ve sattığı değerlerde benimde ve ekip arkadaşlarımda var listede adamı adamı. Bu adam her gün satıyor bugün 100m lik satışı bardağı taşırdı. Peki sizde bu turnuvada oynuyorsunuz böyle bir transfer düzeniyle ne kadar direnebilirsiniz. Son olarak benim düşüncem bu transfer simülasyonlarının belirli noktalardan kontrol altında olduğudur.
-
@mrtgll33 benim bunu burda yazmamın sebebi cumhuriyet döneminden bugüne kadar süre gelen masa başında kaybetme ve biz emeği vereceğiz kaymağını onlar yer mantığının devam etmesi bunun şansla bence bi alakası yok bunların bize olan ihtiyacı coislerini harcamamız. Benim derdim eğer bu ülkede bu oyunun bu kadar oyuncu potansiyeli varsa bizimde bu oyunda birer birey sayılmamızdır.
-
@YMOKSUZ said in World Crew Championship 2016:
m bunu burda yazmamın sebebi cumhuriyet döneminden bugüne kadar süre gelen masa başında kaybetme ve biz emeği vereceğiz kaymağını onlar yer mantığının devam etmesi bunun şansla bence bi alakası yok bunların bize olan ihtiyacı coislerini harcamamız. Benim derdim eğer bu ülkede bu oyunun bu kadar oyuncu potansiyeli varsa bizimde bu oyunda birer birey sayılmamızdır.
Hiç alakasızım ama gercekten cok mantıksız kac defa yabancılarla savasa girdim bu mantığıda ilk defa duydum bunu buraya baglamak cok aşırı derece yanlış
-
@YMOKSUZ Ne alaka kardeşim, birey sayılıp sayılmamak oyuncu satışınıa bağlı ? Şuan WNT 2016 da milli takım olarak son 16 ülke arasında en iyi 2.kadro biz TÜRKLERDE, şimdi sen burada oyuncu satamadın diye oyunda birey sayılmıyor mu olduk ? Bu GB buraya coins koyduysa bunu alarak veya bu coinsleri göze alarak savaşa gireceksin. Yaklaşımınızı hiç beğenmedim, yanlış yorumluyorsunuz.
-
İyide Kardeşim sen kimsin sen niye yazmak zorunda hissettin kendini ben bu yazdıklarımın muhatabı sen değilsin ki ben bunları bu forumda yetkili olan arkadaşlara sıkıntılarımı dile getirdim. Dile getirmemin sebebi belki bana yardımcı olabilirler mi diye Allah Allah
-
@YMOKSUZ Sen burada sorununu dile getirirken, arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı yazarsan bende yazarım, sayın yetkililer diye başlarsan bizde bekleriz yetkililiri, önce yazdıklarını bilmen dileğiyle. Onun dışında yetkili kişilerde gelse eminim sonuç aynı olacaktır. Neyse yardımdan anladığını düşünmüyorum, oyuncu satmak da bir stratejdir bu oyunda, bunun yanında şans faktörü de tabiki etkilidir. Bunuda not al bence.
-
Niye murat kardeşim ben geri zekalımıyımki anlamam diyorsun. Benim anlattıklarımın strateji eksikliği ile bi alakası olmadığını inanıyorum. Ha unutmadan burası sohbet yeri olmadığına inanıyorum eğer ben buraya yazdıysam bana yetkililerin cevap vereceğini umduğumdan yazmışımdır.
-
arkadaşlar sakin bu oyuna dün başlamadınız ve ekiplerin birer parçası olarak konuşuyorsak en azından birbirimizi üç aşağı beş yukarı tanıyoruzdur bu denli sürtüşmeler aramızda kutuplaşmalara neden olur kaldıki biz ekipler olarak ülkemizin birer temsilcisiyiz yeri gelecek birbirimizden yardım dahi alacağız oyunda yeni veya eski ekip üyesi yada değil bu kişilere örnek oluyor her muhabbetimiz bu yüzden birbirimize kırıcı incitici söylemlerle yaklaşmayalım soru sorulmuş yeri burası olmamasına rağmen murat arkadaşımız cevap vermiş verdiği cevap yeterli değil ise yeni bir başlık açıp yöneticelere sorulabilir lütfen sizlerden ricam yeni forumlarımızda dosthane sohbetler edilsin bilgi paylaşımları olsun lütfen!!!
-
bu arada konuyla alakalı olarak transfer smilasyonu tamamen şansa dayalı bir faktördür lakin sürekli listeyi güncel tutmak listeye daha genç oyuncuları koymak smilasyonları takip etmekte bu satışlara etkisi olacaktır ve ben ihtimal dahi vermiyorum sistemin taraf tutmasına bu menajer x ülkeden bu menajer y ülkeden diye ayırt edeceğine inanmıyorumda dediğim gibi tamamen şans faktörü
-
Arkadaşlar bildiğimiz üzere ekip savaşlarında ekip içi maçlarında mevki dışı oyuncu oynatmak cezayı gerektiriyor. Peki eğer ki yedeğe mevkisinde oyuncusu olduğu halde mevki dışı oyuncu koyarsa ve bu mevki dışı oyuncu yedekten mevki dışı olarak oyuna girerse bunun yaptırımı varmı?
-
@Bayram-Karakuş hayır ilk 11 önemlidir