Navigation

• Login
    • Search

Osm uyguluma açılmıyor

Destek
    3
    4
    2842
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • erenerisss
      erenerisss Turkish Users last edited by

Sürekli arabayı park ediyoruz sigara ısmarlıyoruz ama oyuna giremiyoruz web üstünden girdim ama mobilden giriş yok

cassano90 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • cassano90
        cassano90 @erenerisss last edited by

@erenerisss ne tür bir hata veriyor da oyuna giremiyorsun? bir de android mi ios mu? yani şahsen ben androidden giriyorum bir problem yok. detaylı açıklarsan moderatörlerimiz sana daha iyi yardımcı olurlar ✌

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • erenerisss
          erenerisss Turkish Users last edited by

ios kullanıcısıyım son 2 saattir normal uygulamaya tıkladığımfa four four two okunuyor başkana sigara ısmarlanıyor yardımcın arkanı kolluyor yazılarının geçtiği yani oyun giriş yükleme bölümünde sürekli olarak yükleniyor görünüyoe ama bir türkü oyuna girmiyor oyunu sildim tekrar yükledim hatta facebook üstünden bağlanıyorum facebookta uygulamalar bölümünden osm yi çıkardım sonra tekrar giriş yaparım diye ama malesef girmiyor hep aynı sorunu alıyorum ama web zerinden giriyorum hatta webte açık iken mi girmiyor diye çıkış yapıp webten yine denedim yine olmuyor sorun tam olarak bu şimdiden teşekkürler

• mrtgll33
            mrtgll33 last edited by

Merhaba, lütfen açtığınız başlıktan devam ediniz. Aynı hata için yeni başlık açmayınız.

Oyunda bazen kısa süreli site üzerinden oyun üzerinde çalışma olabiliyor bu uzun sürmez, buna denk gelmiş olabilirsiniz. Ondan sonraki hatalar için bağlantılarınızı kontrol etmelisiniz, oyuna erişim mevcut.

• 1 / 1
            • First post
              Last post