Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
@GS_METECAN hedefim oydu hocam rekabet derken olmayan rekabete biraz katmak şeysiyle demiştim. Kendi isteğimle 3 maç berabere kalıp ilk 4 ile farkımı en azlara indirmeye çalıştım ama olmadı
-
@babuşthekıro Daha tecrübeli menajerler ile oynamayı denemelisin
-
@babuşthekıro said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
@GS_METECAN hedefim oydu hocam rekabet derken olmayan rekabete biraz katmak şeysiyle demiştim. Kendi isteğimle 3 maç berabere kalıp ilk 4 ile farkımı en azlara indirmeye çalıştım ama olmadı
Güzel fikirmiş
-
Derbi sonucu göz alıyor
-
Buda yine 4-5-1'in nimetlerinden
-
@babuşthekıro günlük skor paylaşmayalım Amaç ilk attığın resim gibi senin başarı ve rekorlarını içermeli, 451 in gücünü değil Skorları bu şekilde atacaksan tek mesajda birleştirip atabilirsin, Real'i yenmek iyidir her zaman ona laf Yok
-
@babuşthekıro Önemli değil bundan sonra dikkat ederiz
-
Kariyerime baksanız yeterli..
-
Keşke elimde fotoğrafı olsaydı yıllar önce 120 yaptığım Ronaldoyu 140 bine koymuştum şov yapmak amaçlı. Atletico Madrid'de o para varmış nasılsa aldı oyuncumu daha sonra kupa finalinde Ronaldo'nun golüyle 1-0 yenilmiştim
-
Hiç beklemediğim fark geldi
-
OYUNA ARA VERMEDEN ÖNCE ALDIGIM EN FARKLI SUNUÇ:)
-
@Bilocan-Bingul Müthiş skor
@1982_ugur_1982 Oyuna döndüğünüze göre bekliyoruz böyle skorlar
-
İşşallah Böyle Farklı Skorların Devamı Gelecek Ara Verdiğim İçin Menajer Puanım Baya Düşmüş Toparlamam Lazım
-
@1982_ugur_1982 Biz oynarken bile düşüyor ona yapacak bişey Yok maalesef Toparlarsınız kısa zamanda
-
Onun için Zaten Hep Hedefi Düşük Takımları Aldım Menajer Paunını Geri Toparlamak İçin