Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
Kadro değeri simdiye kadarki rekorum : 1.05 milyar dolar
tabi o zamanlar tüm oyuncuları kendiniz 100+ ya kadar gelistiriyordunuz , sistem 100 den yukarı oyuncu satmiyordu , bi Messi bi de Ronaldo vardı 99 luk iki yıldız ....Kulüb e de 180 milyoncuk hediye bıraktık
-
@Van-Persie-36 Kadromu bulamadım benim +2 Milyar olmuştu çok baktım ama bulamadım 137 gücüyle Orta saham vardı
-
@mrtgll33 Biliyordum rekorun bende olmadığını ama 2 milyar cok buyuk başarı . 1, 1.5 , 2
-
@Van-Persie-36 Resimi gören ekip arkadaşlarım var Allahtan Uzun bir ligdi ama
-
@mrtgll33 2 yi geçmeye calisicam bundan sonra
-
@Van-Persie-36 Büyük rekor olur 2.038.000 dı Benim zar zor yani
-
@mrtgll33 güzel konu böyle konular güzel olabilir
-
Tüm takımlara 4-5 atarken lig 5.'si ayrıca taktiğini kendim yaptığım oyuna 8 gündür girmeyen arkadaşıma karşı oyuncularımı antremanda unutup 2-1 yenilmiştim. Tek yenilgim oldu.
-
@babuşthekıro birde taktiksel açıdan olay var kafam neredeyse önceki maç için yaptığım taktikle çıkıp kendi taktiğime %60'a 40 oynamışım. Her maç taktik değiştirmenin zararları da var
-
@mrtgll33 zor olsun ugraşırsak yaparız belki 2 yi gectigim an buraya atıcam
-
@Van-Persie-36 Ahaha bekliyorum
-
@babuşthekıro Bir maçtan bişey olmaz :clap_tone1: Sen yinede tek kendi cihazından kendi hesabına gir duble hesap olmasın, osm kuralları
-
@babuşthekıro kardeşim bazen benimde başıma geliyor sıkıntı yapma
-
**Başka bir rekorumu da paylaşayım. Daha 4 lig bitirmeme rağmen daha yeni 10 gol görüyorum. Böylece averajlarda absürt oldu **
-
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır OSM oynamaktayım ve OSM'de başarının temelinin "istikrar"lı bir şekilde oynamak olduğunu düşünüyorum. İstikrarlı bir şekilde oynadığım için "Ödül Vitrini"mi zaman geçtikçe doldurmaya devam ediyorum.
"İSTİKRAR"ın meyvelerini toplamam açısından, sizlere güzel bir örnek olduğumu umuyorum. Herkese "istikrarlı" iyi oyunlar
-
@amarilla2007 Tebrik ederim Armağan abi :clap_tone2:
-
@babuşthekıro said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
Tüm takımlara 4-5 atarken lig 5.'si ayrıca taktiğini kendim yaptığım oyuna 8 gündür girmeyen arkadaşıma karşı oyuncularımı antremanda unutup 2-1 yenilmiştim. Tek yenilgim oldu.
"Taktiğini kendim yaptığım"
Burası beni düşündürdü doğrusu...Senle oynayan arkadaşının hesabına girip taktiğini ben yaptım ve yenildim demek istemedin sanırım...
-
@GS_METECAN hayır yeni başladı takımı alırken yardım ettim öyle şey olursa rekabet kalır mı
-
@babuşthekıro Ama rekabet olmamışki zaten...Tabloyu incelediğimde Fenerbahçe 10.sırada...Galatasaray ve Beşiktaş karede bile yok..3. ve 4. sıradaki takımlar arasında 18 puan fark oluşmuş...Sen kazanırsan 16 puan fark olacak 2.sıradakiyle...Lig erken kopmuş...33 maç yenilmemişsin. ..Çok iyi menajer olduğun apaçık ortada...Belli ki taktik bilgin çok iyi ki 13 fark atmışsın. .. 34.maç arkadaşının hesabına girip taktiği ayarlıyorsun ama kendi oyuncularını antrenmanda unutuyorsun...2-1 yenilerek 33 maçlık yenilmezlik serisini kendi elinle sona erdiriyorsun. Madem ayarlıyorsun bari 7-8 tane gol at, al maçı gel...Yenilmez ünvanıyla şampiyonluk kupasını kaldır...