Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
Ligte Kazandıgım En Farklı Maç
-
@1982UqurSert1982 farklı galibiyetler almaya başlamışsın çift haneli rakamları görürsen yazarsın
-
@cassano90 kardeşim benim de atalanta namağlup gidiyor umarım rennesle yaptığın gibi bende öyle bitiririm tebrikler bu arada ha bide benim ligde çoğu menajer yenilgi sonrası bastı istifayı sendede herhalde öyle oldu
-
@Bilocan-Bingul aynen lig başlamadan evvel 14 menajer vardı psg'yi yendim istifa etti ilk istifa eden takım oldu. ardından birkaç menajer daha çıktı derken en son 8 kişi kaldı lig 4700 mp geldi pek tatmin etmese de fena değil.
-
@cassano90 niye istifa ediyorlar daha sezonun başı zaten kötü durumu lehine çevirir takımı iyileştirirsin hemen pes ediyorlar
bu bana biraz reel futboldaki gibi takımı oynatamayıp sonra ben bu enkaz takımı yönetmem diyip istifa eden teknik direktör olayına benziyor -
sırf rekor olsun diye aldım,117lik dimaria vardı ama ucuzdu
-
Bu da benden dursun burada bi yerlede
-
Hesabımda 4 Şampiyonluk 2 Kupa Kazanma Başarısı Gösterdim.
-
Buda Bugün Kazandıgım Şampiyon Bitirdigim Lig.
-
@1982UqurSert1982 Diğer menajerler ya çok kötü ya oyuna girmiyorlar senin 121 gol attığın yerde en yakın 40-50 gol var Ah bu araplar ve ligleri
-
@BurakAyhan Aha bir örnek daha Neyse takım GS
-
@mrtgll33 dediğin doğru 1-2 puan kaybından sonra ya istifa ediyorlar ya da bi daha girmiyolar bu kötü oluyor zevki çıkmıyor sonra
-
@bad009 değişik bir bakış açısı