Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
This post is deleted!
-
@cnytakn bu kadro yapma işini cok iyi yapamasamda biraz biraz yapmaya başladım
En son Göztepe almıştım 45-55 M arasu bi degeri vardi 8.haftada kadro degeri 285 M olmuştu ama ligde yapılan hilelerden dolayi istifa etmiştim oda yarım kalmıştı -
bir sezon gecikmeli de olsa sonunda top 100 e girebildim
-
This post is deleted!
-
@mustafakaya19o5 Tebrikler mustafa daha ileride görelim seni
-
sağol Ferhat
-
http://tr.onlinesoccermanager.com/Squad/38149341/10
benim rekor veya başarım değil ama adamın 3 saatte kurduğu kadroya bakın beyler
edit: 3 saat bile değil, 14 dakikaymış
-
@mustafakaya19o5 adam resmen coinslerle ortalığı kasıp kavurmuş
Tahmini en az 30000 bc harcamıştır -
@mustafakaya19o5 hakikaten ilginç
O kadro için müthiş meblalar harcamıştır BC olarak -
Şanslı Şut
Ve
Cani oyuncular listesi adayımız Alexis Sanchez -
Tottenham Hotspur Ninja Club
-
Benim en yüksek rekorum Antalyaspor ile akhisara 8-1 galibiyetim oldu
-
@shikato0741 Yüreğime su serptin ben Antalyaspor ile yeni bir sezondayım.Maçım 28 saat sonra.(Yeni başlayacağım.)
-
@shikato0741 Eto'o'yu üç kez farklı fiyatlardan transfer listesine koydum ama satılmadı.Ücretini 10-11 M'a kadar düşürdüm çünkü yaşlı olduğu için almayanlara da hak veriyorum.PSG'nin kalecisi Sirigu'yu güzel bir transfer olarak aldım.Onun dışında fazlalık oyuncuları satarak takım ortalamasından yüksekte oyuncuları alıyorum.Eto'o satılırsa süper olur
-
@shikato0741 @Atam1938 alanyasporuda alabilirsiniz kadrosu güçlü takım kurmak için ideal
-
@atam1938 bence öyle yapma elbet 25m den satılır
-
@bilal-tendürek1 Eto satılır her türlü oyunu bilenler yaştan almaya bilir ama seveni çok isim olsun diye alan var yani bana sırf 3-4 kişi mesaj atardı eto için şans görürlerse atarlar mesaj aynı ortamda olsaydık alırdım senden
-
@Shikato0741 @Bilal-Tendürek1 10 milyona bile satılmadı.Neyse zaman gösterecek artık