Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
This post is deleted!
-
@mustafakaya19o5 Tebrikler mustafa daha ileride görelim seni
-
sağol Ferhat
-
http://tr.onlinesoccermanager.com/Squad/38149341/10
benim rekor veya başarım değil ama adamın 3 saatte kurduğu kadroya bakın beyler
edit: 3 saat bile değil, 14 dakikaymış
-
@mustafakaya19o5 adam resmen coinslerle ortalığı kasıp kavurmuş
Tahmini en az 30000 bc harcamıştır -
@mustafakaya19o5 hakikaten ilginç
O kadro için müthiş meblalar harcamıştır BC olarak -
Şanslı Şut
Ve
Cani oyuncular listesi adayımız Alexis Sanchez -
Tottenham Hotspur Ninja Club
-
Benim en yüksek rekorum Antalyaspor ile akhisara 8-1 galibiyetim oldu
-
@shikato0741 Yüreğime su serptin ben Antalyaspor ile yeni bir sezondayım.Maçım 28 saat sonra.(Yeni başlayacağım.)
-
@shikato0741 Eto'o'yu üç kez farklı fiyatlardan transfer listesine koydum ama satılmadı.Ücretini 10-11 M'a kadar düşürdüm çünkü yaşlı olduğu için almayanlara da hak veriyorum.PSG'nin kalecisi Sirigu'yu güzel bir transfer olarak aldım.Onun dışında fazlalık oyuncuları satarak takım ortalamasından yüksekte oyuncuları alıyorum.Eto'o satılırsa süper olur
-
@shikato0741 @Atam1938 alanyasporuda alabilirsiniz kadrosu güçlü takım kurmak için ideal
-
@atam1938 bence öyle yapma elbet 25m den satılır
-
@bilal-tendürek1 Eto satılır her türlü oyunu bilenler yaştan almaya bilir ama seveni çok isim olsun diye alan var yani bana sırf 3-4 kişi mesaj atardı eto için şans görürlerse atarlar mesaj aynı ortamda olsaydık alırdım senden
-
@Shikato0741 @Bilal-Tendürek1 10 milyona bile satılmadı.Neyse zaman gösterecek artık
-
@atam1938 kardeşim benim anlattığım şey bu değildi oyuncuları sadece ligden diğer menejerler almıyor bilgisyar otomatik olarak satın alabiliyor ben etoyu cok kez 25m civarında bilgisayara sattım ama sansının yanında olması lazım
-
Rakine göre zayıf kadro ama Galibiyet