Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
@f-s-m-0-13 abi böyle kadroları hep kuran kişi olarak takımı beğendim ama böyle takımlara sahip olmanin dezavantajı çok özel yiyorsun bana da hep özel atiyorlar
-
@zzhuntérz aynen ya bu aralar kırmızı çok çıkıyor güncellemeden olsa gerek
-
@bilal-tendürek1 böyle kadrolara özel işlemez kardeşim
-
@gs_metecan said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
@mrtgll33 Kurallarda osm personelleri hakkında istisnai bir durum vardır diye bi madde yok..Gayet bildiğim bi konu hakkinda yorum yapıyorum. Yıllardır bu böyledir..Modlar stafflar dahi flood yapamaz..O zaman sen yaz 15-20 kere üst üste forumu kirlet.Sonra flood yapan menajer personel olmayınca ceza veririm de.Evet ben flood yapan mod a staff a da ceza verilsin istiyorum o zaman..
Menajer olmayınca değil menajer olsada ceza yer demekki konuyu yeterince bilmiyorsunuz ve bilmediğiniz konu hakkında şuanda yorum yapıyorsunuz . Herkes işini yapmalı kimse kimseyi burada yargılayamaz . Biz görevimizi yapmamış olsak zaten buralarda olmayız
-
@f-s-m-0-13 valla abi bazen o kadar fazla atiyorlar ki ben sayamiyorum
-
@bilal-tendürek1 aynı durum bizim başımızda da var kardeşim
-
@hestera Bu işleri geçelim öncelikle...Buraya bir sürü örnekler bulur atarım..Flood yapan menajer dostane ilişkiler içinde olunan menajer olunca uyarı yok..Sıradan ve arada bir yazan menajer olunca uyarı veriliyor...Mesele sadece staff, mod meselesi de değil..Forumda menajerlere eşit şekilde yaklasılmıyor.Önce bu yaklaşımları ortadan kaldırıp her menajere eşit şekilde yaklaşmak gerek...Bu flood yeni mi yasak oldu..Bi bakın diğer basliklara bir sürü flood var..Kim kime uyarı vermiş..Verdiyse kimlere vermiş..Böyle doğruları yazınca da ceza vermek için sebepler arıyorsunuz.
-
@gs_metecan said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
@hestera Bu işleri geçelim öncelikle...Buraya bir sürü örnekler bulur atarım..Flood yapan menajer dostane ilişkiler içinde olunan menajer olunca uyarı yok..Sıradan ve arada bir yazan menajer olunca uyarı veriliyor...Mesele sadece staff, mod meselesi de değil..Forumda menajerlere eşit şekilde yaklasılmıyor.Önce bu yaklaşımları ortadan kaldırıp her menajere eşit şekilde yaklaşmak gerek...Bu flood yeni mi yasak oldu..Bi bakın diğer basliklara bir sürü flood var..Kim kime uyarı vermiş..Verdiyse kimlere vermiş..Böyle doğruları yazınca da ceza vermek için sebepler arıyorsunuz.
Burası bireysel rekorlar ve başarılar başlığı tartışma forumu değil devam etmek için aşağıdaki linki kullanın
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/136/online-olanlarin-sohbet-yeri̇/6553 -
@hestera Burası bireysel rekorlar ve başarılar başlığı ama ondan ziyade sohbetler dönüyor..Bunu da inceleyin..Ve ben tartışmıyorum doğruları söylüyorum..Siz tartısıyorsaniz bunu bilemem..
Ve konuyu @hustundel e havale ediyorum..Forumlara vakıfsa bu adaletsizlikleri görecektir. .Eşit davranılmadığını görecektir..
Forum herkes tarafından da eşit haklara sahip olarak kullanılmalıdır..Bu mod yada staff olmuş farketmez..Menajerlerden önce idari personel kuralları iyice okumalı, işine gelerek değil bilerek cevap vermelidir..Konu hakkinda yazacaklarımda bu kadardır başka bi linke taşıma gayem yok..Herkese iyi bayramlar..Maksadımda tartışmak değil, rahatsız olduğum bi konuyu forumdaki haklarımızı göz önünde bulundurarak dile getirmek olmuştur.
-
@gs_metecan Forumu kirletmeyelim, şikayet edebilirsin
-
Altınordu: Hedef 12, Başlangıç Kadro Değeri 28M
En yakın rakiplerim Rize ve Bolu'yu da yenmiş bulunmaktayım
Ayrıca listeye gelen en iyi oyuncu olan Moratayı (güç 94, yaş 24) da almak üzereyim, 8M lazım -
@etleeantrenör kaçıncı hafta kardeşim ligde
-
@bilal-tendürek1 21 oldu bu hafta
-
Benimle alakası yok ama şimdiye kadar gördüğüm en çekişmeli maç diyebilirim
-
@etleeantrenör böyle adım adım giderek kadronu geliştirmen gayet güzel
-
@zzhuntérz penaltılarmı kaldı o ne öyle :dagger:
-
@shikato0741 yok hayır
Normal 90 dk içinde oldu bende şaşırdım -
2.000.000.000 KADRO DEĞERİ BU DA BENİM REKORUMDUR EFSANE GÜNCELDİR
-
@halemekto12828 said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
2.000.000.000 KADRO DEĞERİ BU DA BENİM REKORUMDUR EFSANE GÜNCELDİR
İsminiz Halemekto12828 iken Utkulfc hesabına benim rekorum diyebiliyorsanız multi hesap kullanıyorsunuz demektir. Elbet şikayet eden bir arkadaş çıkacak incelemeye alınacaktır.
-
Karadeniz İmparatorluğu ekibinin üyesi olan Mesut ( @ciMenmst ) Kardeşimizin Türkiye rekoru olan Kadrosunun başlangıçtaki değeri ,bitişteki değeri ve kadrosunun tamamının olduğu link aşağıdadır.
son olarakta kadrosunun tamamının linki:
https://hizliresim.com/kX3PNJ