ÖNERİ!!! Lig bitiminde gol kralı ve en az gol yiyen takım
-
Merhaba arkadaşlar.
Oyunda liglerin daha da zevkli ve çekişmeli geçmesi amacıyla;- Lig sonunda gol kralı çıkartan takımın menajerine lig sonunda kazandığı ödül coinsin %10 miktarı
- Lig sonunda en az gol yiyen takımın menajerine lig sonunda kazandığı ödül coinsin %10 miktarı
Hediye coinslerin de eklenmesini öneriyorum. Konuyla ilgili katılımlarınızı ve yorumlarınız bekliyorum. Tşk.
-
@Bayram-Karakuş Olumlu. Lig bitiminde verilen coins miktarı zaten düşük seviyede...Böyle bir şey olursa bu sayede yükselmiş olur ve ligdeki rekabeti artırır.
-
@Bayram-Karakuş Olumlu tüm menajerlerin fikirlerini merakla bekliyorum
-
Olumlu umarım bu öneri kabul olur.
-
@Bayram-Karakuş said in ÖNERİ!!! Lig bitiminde gol kralı ve en az gol yiyen takım:
Merhaba arkadaşlar.
Oyunda liglerin daha da zevkli ve çekişmeli geçmesi amacıyla;- Lig sonunda gol kralı çıkartan takımın menajerine lig sonunda kazandığı ödül coinsin %10 miktarı
- Lig sonunda en az gol yiyen takımın menajerine lig sonunda kazandığı ödül coinsin %10 miktarı
Hediye coinslerin de eklenmesini öneriyorum. Konuyla ilgili katılımlarınızı ve yorumlarınız bekliyorum. Tşk.
Olumsuz, lig sonlarında verilen coins miktarı %2,5 zaten. Bide bunun %10 u düşünürsek çok ufak ufak bir miktar. Bununla uğraşmak yerine günde 5-10 ücretsiz video teklifleri izlenerek lig boyunca totalde çok daha fazla Bosscoins kazanılabilir. Yani gol kralı, en az gol yiyen takım bunlar rekabeti arttırmaz düşüncesindeyim.
-
Olumlu. Zaten verilen coins miktarı az tamam bu verilen de az olcak ama olmalı diye düşünüyorum
-
@GS_METECAN said in ÖNERİ!!! Lig bitiminde gol kralı ve en az gol yiyen takım:
@mrtgll33 % 10 az madem bu yükseltilebilir. Öneri güzel...Ama dediğin gibi ödül miktarı düşük...Bu tarz şeyler rekabeti artıracaktır. Ama kayda değer bir miktar olursa...Video falan izlemekle de olmuyor...
Sunulan öneride %10 yazılı, benim yorumum sunulan öneriye göre, yükseltilir-azaltılır ona göre yorumlarımızı daha sonra yapabiliriz. Farkındaysanız bu bir öneri ve bende oyunu oynayan bir menajer olarak yorum yaptım Video izlemek ile gün içerisinde rahatlıkla 20 den fazla Bosscoins kazanılabilir, bunu tavsiye ederim kesinlikle.
Görevim olaraktan ağırlıklı olumlu yorumu gelirse seve seve ileteceğim bunu :handshake_tone3:
-
Forumlarda aktif olan diğer menajerlerin de yorumlarını rica ederim. Lütfen sadece okuyup geçmeyelim.
-
Olumsuz. Lig sonu gelen coins miktarı belli bir oranda arttırılabilir. %2.5 değilde %4 gibi. Yeterince bu oyunu hile hurda ile oynayan menajerler var. Böyle bir sistemde gol kralını kendiniz çıkarabileceğinizi düşünüyor musunuz ?
-
@Hestera evet hile hurda ile oynayan çok menajer var, hatta sıralamada ilk 100 ilk 500 içinde olan ünlü menajerler bile var. Ligi özel yapıp aynı günde açılmış ve (açılan hesaplarda daha yeni üstelik) hesapları bu özel lige yani kilitli lige doldurup MP kasanlar bile var.
Neyse konumuz bu değil.
-
Olumsuz diyenlere cevap vermek istedim
1)Rekabetin artmıyacagını nerden biliyorsunuz
2)Hile hurda bizim sorunumuz degil yetkililer sorunu
3)Verilen miktar sonucta bir öneri sizde birşey önerin %15 %20 gibi dogruyu bulaım -
Konumuz verdiğiniz önerinize karşılık bir menajer olarak kendi fikrimi beyan ettim. Hile olayını ben en basit olarak verdiğiniz öneriye karşılık olabilecek şeylerden bahsettim. Konumuz bu olmayan diyerekten verdiğiniz cevap için ise o ünlü menajerler (kimlerden bahsediyorsanız artık) şikayet edebilirsiniz.
iyi günler -
- Rekabet artmayacak gibi birşey dediğimi hatırlamıyorum.Artabilir.
- Bu konuda haklısın.
- %15 %20 bir öneriyi gamebasic sence uygular mı ? Bu adamların amacı zaten para kazanmak. Sen 7000 MP toplasan örnek veriyorum %20 si 1400 coins eder. Mantıklı mı ?
-
@Hestera
Sadece sen degil olumsuz diyenlere cevap veriyorum dedim
Yüzdelerde örnekti verilen önerideki gibi sadece bir örnek ve şunuda eklemek istiyorum eskisinden bin kat daha para alınılan bu oyunda amaç bir nebze daha kaynak . -
@Bayram-Karakuş said in ÖNERİ!!! Lig bitiminde gol kralı ve en az gol yiyen takım:
@Hestera evet hile hurda ile oynayan çok menajer var, hatta sıralamada ilk 100 ilk 500 içinde olan ünlü menajerler bile var. Ligi özel yapıp aynı günde açılmış ve (açılan hesaplarda daha yeni üstelik) hesapları bu özel lige yani kilitli lige doldurup MP kasanlar bile var.
Neyse konumuz bu değil.
Bu tarz söylemler forum kurallarını çiğnemektedir, lütfen mesajlarınıza dikkat ediniz. Hile olduğunu düşündüğünüz taktirde rapor edebilirsiniz.
Lütfen öneriye olumlu-olumsuz sadece düşüncelerinizi yazınız, tartışma yaratacak dil ve üslup kullanmayınız, burası yeri değil. Sakin olmanızı öneriyorum. @Hestera @Sultangazililer1 @Bayram-Karakuş :handshake_tone3:
Forumlarda ki diğer menajerlerin yorumlarını bekliyorum
-
Aktif olan arkadaşların öneri hakkında yorumda bulunmalarını rica ederim. Tşk.
-
sanırım konuyla ilgili yorum yapacak başka menajer yok. Forum neticesiyle kapatılabilir