ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Herkese selamünaleyküm
-
@Şefuk07 aleykümselam
-
cümleten selamun aleyküm.
nasılsınız, nasıl gidiyor? dün Fenerbahçe 4-0 kazandı. Fenerbahçe'nin oynadığı futbol hakkında neler düşünüyosunuz, maçı izleyen var mı?
iyi günler.
-
@Mehmet-Reşat-Nayır kadro eksik oldugu icin net bir degerlendirme yapmak yanlis olur ama takim fizik olarak iyi sinyaller verdi.
-
@oğuzhan_2021 selam,
aynen öyle, sana katılıyorum. mami thiam'da güzel bir başlangıç yaptı, hazırlık maçı da olsa. frey, maç boyu tam pres ama biraz şanssızdı. ikinci yarı da, ilk yarıya göre bi' hafiften geri çekilme ya da yorgunluk fark ettim ama tabii sana katılıyorum. son olarak yarıtıcı bir 10 numara eksik gibiydi.
iyi günler.
-
online olan biri yazabilir mi acaba , sümülasyonalrla ilgili bişeyler soracaktım. yeni başladıms ayılır yardım pls
-
herkese selam,
gelen güncellemeden sonra, maç oynanma saatlerinde 2-3 dakikalık bir fark yaşayanlar oldu mu? oyuna gelen güncellemenin, simülasyon saatlerini etkilediğini düşünüyorum da. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
iyi oyunlar.
-
hayırlı cumalar
-
-
Antrenmanda gelişen futbolcuların puanları sezon bittikten sonra sıfılanıyor mu yoksa ne kadar geliştirisem de puanalr sürekli korunur mu ve ya buna istisna olan durumlar var mı ? şimdiden teşekkürler
-
@Waterlo said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Antrenmanda gelişen futbolcuların puanları sezon bittikten sonra sıfılanıyor mu yoksa ne kadar geliştirisem de puanalr sürekli korunur mu ve ya buna istisna olan durumlar var mı ? şimdiden teşekkürler
Winners cup bileti kazandıysan winners cupta takım aynı oluyor. Normalde sıfırlanır.Aynı kadro ile devam etmek istersen biletler bölümüne gidip katıl
-
@Waterlo said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Bide böyle şeyleri destek bölümüne yazarsan yetkili kişilerden cevap alabilirsin
-
Selamünaleyküm
-
selamun aleyküm, herkese günaydın.
Selamünaleyküm
ve aleyküm selam.
-
Selamünaleyküm
-
-
Selamünaleyküm
-