Öneri
-
Ekip için yeni bi önerim olucak
Ekip savaşlarındaki puan durumunu ekip lideri ve kaptanları görse iyi olur diğer türlü takip etmesi çok kolay olmuyor böyle bi şey gelirse ekiplerin başarı oranıda artar -
Oyunda yeniyim de, ekip savaşı ne zaman neye göre aktif oluyor?
-
@efe-süperman said in Öneri:
Ekip savaşlarındaki puan durumunu ekip lideri ve kaptanları görse iyi olur diğer türlü takip etmesi çok kolay olmuyor böyle bi şey gelirse ekiplerin başarı oranıda artarGörebilirsiniz ben görebiliyorum ama ben İnternet üzerinden oynuyorum siz nereden oynuyorsunuz.
-
@Erlangen-34 said in Öneri:
Oyunda yeniyim de, ekip savaşı ne zaman neye göre aktif oluyor?
Ne demek istediğinizi anlamadım
-
@Serukluyuz Bahsi geçen ekip savaşının ne olduğunu bilmiyorum. Zaman ilerledikçe veya seviye atladıkça açılan bir şey mi? Onu sormak istedim..
-
@Serukluyuz Bahsi geçen ekip savaşının ne olduğunu bilmiyorum. Zaman ilerledikçe veya seviye atladıkça açılan bir şey mi? Onu sormak istedim..
Siz 20 hesabı açalı 20 gün olunca istediğiniz ekibe katılabilirsiniz ama açık olanlara direk katılırsınız. Sadece davet ile olanlara istek atarsınız kabul ederlerse ekiptesiniz özelde ise ekibin patronu ile konuşun ve sizi ekibine davet etmesini isteyiniz
-
Ekip savaşı için olduğun ekipten senle birlikte 5 kişinin savaşta olması gerekir savaşlarda normal lig gibidir 10 kişiliktir 10 takım olur antrenman kampı yasaktır
-
@Serukluyuz android üzerinden oynuyorum o zaman önerimi şöyle düzeltim android cihazlara ve yoksa ıos lara gelmesi faydalı olur
-
@Serukluyuz android üzerinden oynuyorum o zaman önerimi şöyle düzeltim android cihazlara ve yoksa ıos lara gelmesi faydalı olur
android ios bilmiyorum ben hesabın şifresi varmı varsa telefon üzerinden googleye gir hesap adı ve şifreyi gir ekibe git savaşta olan bir kişinin üstüne bas ligler bölümüne git ve savaş liginin üstüne bas ama ligi görmek için önce kendi bir ligine gir yoksa takım seçme ekranı çıkabilir
-
ama gelse öyle bişey kötü olmaz olumluyum
-
Ekip savaşlarındaki puan durumunu ekip lideri ve kaptanları görse iyi olur diğer türlü takip etmesi çok kolay olmuyor böyle bi şey gelirse ekiplerin başarı oranıda artarMerhaba,
Bu özellik zaten oyunda mevcut. Puan tablosuna bakmak istediğiniz savaştaki bir oyuncunun profiline girerek Sayfalarım ekranından ligine ulaşabilirsiniz. Önerilerinizi ve görüşlerinizi takdir ediyoruz.
Öneriniz için teşekkürler.İyi oyunlar.