Dolu lig bulmak
-
Artık bu işi çözmek lazım. Kafa ligler hariç çoğu ligte aktif oyuncu bulmak zor. aktifini geçtim 2 oyuncuyla lig bitiriyoruz. Ligler bomboş. Diğer server ve liglere bakıyorum mesela; malta ligi 10 serverda hep 2 şer oyunculu ligler var. Bunlar daha başlamamış. Düzgün bir yerleştirme sistemi olsa herkes aynı ligde toplanabilir.
Diğer bir konu ise; lige giren menajerlerin istifası. Bu istifa olayının cezası olması lazım artık. İstifa eden oyuncunun o slottaki puanının %50 si vs gitmesi lazım.
-
@Guerlain1903 said in Dolu lig bulmak:
Artık bu işi çözmek lazım. Kafa ligler hariç çoğu ligte aktif oyuncu bulmak zor. aktifini geçtim 2 oyuncuyla lig bitiriyoruz. Ligler bomboş. Diğer server ve liglere bakıyorum mesela; malta ligi 10 serverda hep 2 şer oyunculu ligler var. Bunlar daha başlamamış. Düzgün bir yerleştirme sistemi olsa herkes aynı ligde toplanabilir.
Diğer bir konu ise; lige giren menajerlerin istifası. Bu istifa olayının cezası olması lazım artık. İstifa eden oyuncunun o slottaki puanının %50 si vs gitmesi lazım.
Yüzde elli adil olmaz bence ama 3 bin menajer puanı azalması olabilir olumluyum
-
yani artık onun oranını bulmak lazım. ama bi cezası olursa herkes çıkamaz.
-
@Guerlain1903 katılıyorum ama serukluyuzun dediği ceza daha mantıklı olur
-
@Guerlain1903 said in Dolu lig bulmak:
Merhaba,
Menajerler istifa ettiklerinde profillerinde kalıcı olarak istifa sayıları görünür ve bu yeterli büyüklükte bir cezadır. Ayrıca aktif lig sayıları hakkında rekabeti seven menajerler olduğu kadar sevmeyen menajerlerde mutlaka vardır. Bu nedenle ligler hakkında düzenleme konusu şuan için Gamebasics planları içerisinde yer almamaktadır. İlerleyen zamanda bu konuda bir gelişme olursa duyurusu yapılacaktır.
Öneriniz için teşekkürler.İyi oyunlar.