OSM Taktikleri
-
@IIChoosensII said in OSM Taktikleri:
Baskın oynamama rağmen 2 -1 yenildim.
Senin adına üzüldüm. Sanırım bundan sonra tavsiye vermeyeceğim
4 3 3 b kanatları kullan olarak değiştirmiş
Ben 433b ye karşı 442b oynuyorum ama sen bence bu sefer bildiğin gibi yap ve sonucu benimle mutlaka paylaş. Merak etmeye başladım. Benim aldığım sonuçları başkalarına söylediğim de, onlar benimle aynı sonuçları almıyolar. Sanırım çizgi taktikleri ve değerler fark ettiriyor.
@Enes-Kırar said in OSM Taktikleri:
peki ofsayt tuzağı baskı stil tempoyu nasıl yapmalıyım?
Bence onları sen kendi kafanda mantığınla ile ayarlamalısın. Bir taktiği tüm detayları ile paylaşmak bana doğru gelmiyor. Bence bu nokta da kendi yaratıcılığını kullanmalısın.
-
merhaba arkadaşlar akşam maçım var rakip 3-4-3b kanatları kullan alan markajı oynuyor deplasmandayım güçlerimiz birbirine yakın ben çok az farkla daha iyiyim nasıl bir diziliş ve sayılarla oynamalıyım sizce
-
@Avsarbey-G Merhaba ;
Foruma yeni girme imkanı buldum.O maçı 3-0 yendim fakat antreman kampı sayesibde.433 b ye karşı 433a kanatları kullan oynamak pek mantıklı değilmiş 4-4-2 a daha kanatları kullan daha iyi veya aynı taktikle karşılık vermek . -
Arkadaşlar 2 saat sonra maçım var. Deplasmandayım. Hiçbir maçı kaybetmedik ikimizde. Kadro değerim 192 onun 106. 442B ile çıkıyor ben ne yapabilirim? 4231 düşünüyorum.
-
@Enes-Kırar 433b kanatları kullanın ayrıntıları vermicem şimdi biliyorsan bunu uygula gol taktiği ayrıntılar önemli bilmiyorsan uygulama
-
@Serukluyuz said in OSM Taktikleri:
@Enes-Kırar 433b kanatları kullanın ayrıntıları vermicem şimdi biliyorsan bunu uygula gol taktiği ayrıntılar önemli bilmiyorsan uygulama
Adam kazanmak istiyorum diyo gol mü atiyim diyo
-
@Antalya-2001 said in OSM Taktikleri:
@Serukluyuz said in OSM Taktikleri:
Adam kazanmak istiyorum diyo gol mü atiyim diyo
Çok gol atarsın ve az gol yersin önemli maçları alırsın ayrıntıyı yanlış yaparsan bitersin ben ayrıntıyı değiştirdim takım daha iyi oynuyor ayrıntılar önemli
-
teşekkür ederim ama oyuncuları önceden antrenmana bastığım için o değişikliği yapamıyorum defansif yönlüler ile hücum yönlüler kendi yerlerinde oynamıyor yinede sağol
-
@Enes-Kırar maçı kim aldı
-
rakibimle kadro değerimiz yakın. 4-3-3B kanatları kullan taktiğiyle oynuyor. oyuncularımızın çoğu 100 üzeri veya 100'e çok yakın. ev sahibiyim ama stadyumdan henüz geliştiremedim. kritik bir maç olduğundan dolayı rakibim de ben de antrenman kampı yapacak. karşı taktik olarak ne önerirsiniz?
-
@tütünadam said in OSM Taktikleri:
rakibimle kadro değerimiz yakın. 4-3-3B kanatları kullan taktiğiyle oynuyor. oyuncularımızın çoğu 100 üzeri veya 100'e çok yakın. ev sahibiyim ama stadyumdan henüz geliştiremedim. kritik bir maç olduğundan dolayı rakibim de ben de antrenman kampı yapacak. karşı taktik olarak ne önerirsiniz?
Ben sana özelden atıyim taktiği
-
Kadronu paylaşırmısın
-
433 b ye karşı 433a kanatları kullan oynamak pek mantıklı değilmiş
Evet, sana söylemek istediğim tam da buydu
karşı taktik olarak ne önerirsiniz?
4-4-2 b pas oyunu öneririm
@LoqiTeacH said in OSM Taktikleri:
başarılı olunan taktikler genelde hangileri?
Bu durum rakibine göre değişiklik gösterir.
-
Takımın rakibe göre iyiyse 433b kanatları kullanın
-
@tütünadam benim sana özelden attığım taktiği mi kullandın yoksa kendi taktiğinimi ve maçı kim kazandı
İstersen taktiği özelden atarım
-
merhaba arkadaşlar
rakibim
4-3-3 A
paslı oyun
ofsayt hayır
alan markajı
değer 274m
takım puanı 90
hangi taktikle oynamam gerekir yardımcı olabilir misiniz?
benim takımım 345M takım puanım 92 -
@ridvanturann55 bana arkadaş taktiğinin işe yarayıp yaramadığını atsın işine yaramışsa sana özelden atarım
-
@Serukluyuz
@Enes-Kırar
@IIChoosensII
@Avsarbey-G
@fodrafimle
@Serukluyuz
@Antalya-2001
@tütünadam
@LoqiTeacH
arkadaşlar yardım edebilir misiniz karşı taktik konusundarakibim
4-3-3 A
paslı oyun
ofsayt hayır
alan markajı
değer 274m
takım puanı 90
benim takımım 345M takım puanım 92 -
@ridvanturann55 said in OSM Taktikleri:
@Serukluyuz
@Enes-Kırar
@IIChoosensII
@Avsarbey-G
@fodrafimle
@Serukluyuz
@Antalya-2001
@tütünadam
@LoqiTeacH
arkadaşlar yardım edebilir misiniz karşı taktik konusundarakibim
4-3-3 A
paslı oyun
ofsayt hayır
alan markajı
değer 274m
takım puanı 90
benim takımım 345M takım puanım 92Ben sana şimdi özelden taktik atıyım bir iki dostluk maçı oynayıp taktiği denersin ama karşı taktik olup olmadığına emin değilim çünkü ben hep aynı taktikle çıkıyorum