OSM Taktikleri
-
kardeşim ben 1.sıradayım zaten arsenal de 2.sırada 3 puan farkla öndeyim
-
@DoğukanUçanOfficialS Onu kastetmedim Kadro değeri olarak çok fark var mı aranızda? Bu önemli etken
-
forvetlerim 6tane hepsi 93 gücünde . kadrodeğerim 337 milyon euro . arsenal 413 milyon euro.
ikimizde antrenmana aldık.
ama en önemlisi 3 5 2 pas oynuyor ben bu adamı yenerim. 4 4 2 b kanatları kullan oynasam yener miyim
-
Benim tavsiyem 442A Pas veya 433A KK kullanman olur. Ayrıca maç senin sahanda mı ?
-
normalde 442 A da kanatları kullan oynuyorum kadro değeri çok çok yükseklerde ise işe yarıyor ama izlanda liginde en iyi kadro bende takım geneli 75-80 lik oyuncular var ve ligdeki diğer menajerler de 55-65 lik adamlar var benim takımım gol atamıyor 442 A kanat oynattım olmadı şimdi pas yolunu deniyorum ilk yarı değil de 2. yarı gol atıyor takım garip bir durum
-
@mrtgll33
deplasmanda -
özel antrenmana karşı bi çözümü olan var mı kadrom daha iyi rakibimden
-
@DoğukanUçanOfficialS 433 öneriyorum ısrarla
-
@FrankeisteinN Ev sahibimisiniz, deplasman mı ?
-
@mrtgll33 deplasman
-
@FrankeisteinN Aşırı kadro farkı var ise ve özel yiyecekseniz 541 Kontra veya KGV deneyebilirsiniz, yakın değerlerde ise kadronuz 451KGV ile puan alabilirsiniz. Presi 57-67 arasında denemesini öneririm.
-
@mrtgll33 hocam aşırı fark var da denebilir aslında nedir son fikrin
-
@FrankeisteinN Son olarak riske girelim derim, hakem nedir bilmiyorum ama Aşırı Sert kullan bence. 541 yapıp kapanalım sonuçta özel yiyeceğiz ve kadro farkı var.
-
@mrtgll33 kontra mı kgv mi
-
@FrankeisteinN Onu sana bırakıyorum Analizini iyi yaparsa doğru karar verebilirsin.
-
@mrtgll33 anladım sağol usta