OSM Taktikleri
-
Beyler luigi74e karşı maçım var kadromu daha iyi 4231 uyguluyor hiç onla maç yapıp yenen varsa taktiği verebilir mi ya da oyunda baya tecrübeli olan birisi
-
@yersen_6 4-5-1 oyna. Alan savunması yap, ofsayt tuzağı olmasın, hakeme göre sertliği ayarla (hakem sertse normal ılımlıysa agresif tercih ederim), pas oyunu veya kaleyi görünce vur oyna (kgv öneririm), forvetler sadece hücum orta sahalar forveti desteklesin defans geride kalsın, press 65-67 olabilir, ofansif oyna 67-68 iyidir, tempo 67 olsun.
Orta saha forveti destekleyeceği için kanatlar ve ön orta sahalarda ofansif orta sahalı oyuncular kullan diğerleri dengeli olabilir.
Umarım iyi bir sonuç alırsın.
-
İkinizede teşekkür ederim maçta deneyeceğim sonucu atarım
-
5 3 1 1 kaleyi görünce vur taktiğine karşı ne yapabilirim 241 228
-
Beyler tottenhamim 750 milyon kadro degerim var karsimda liverpool var 350 milyon kadro degeri var buyuk ihtimalle cok fazla defansli bir dizilis girecek ne onerirsiniz. Bu arada 3 tane forvet 5 tane ortasaha 5 tane de defans oyuncusu cikarabilirim kaliteli olan. Mac benim sahamda
-
451 4231i nasıl alt edeceğim yahu her ligde bunlara kaybetmekten puan vermekten bıktım ya oyundan soğudum bunlara karşı nasıl oynuyorsunuz beyler
-
@abdullah-avci9 4-5-1 ve 4-2-3-1 orta veya güçlü takımların kullandığı karmaşık bir taktik açıkçası. 4-5-1 için 5-2-3 kullanabilirsin. 4-2-3-1 için 5-3-1-1 veya 4-5-1 kullanabilirsin. Yalnız bu verdiğim taktikler genelde takımın rakipten güçsüzse bir yere kadar işe yarıyor. Bu iki formasyonu yenmek için iyi bir kadro kalitesi de lazım.
-
beyler ligimin kadro kalitesi olarak en iyi takımıyım ama maçları 4-5 ay önce oyunu oynadıgım gibi domine edemiyorum 4-5 aylık arada güncellemeyle falan benim taktikler bozulmus olabilir kadromun kalitesiyle ligi domine edebileceğim ne taktik önerirsiniz?