ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
herkese koviksiz yıllar dilerim
-
Beyler Almanya ligini gerçek isimlerle oynayabilmek için kendinizi lig seçeceğinizde ya alman yapın bu olmazsa almanca dili ile girin (webteb oynuyorum bende olmuştu) oyuncular gerçek isimleriyle karşımızda hatta ya hepsinin yada hepsine yakının resmi var bilmeyenler için söylüyorum bide şampiyon olan winners cupa katılabiliyor diye biliyorum inşallah işinize yarar
-
This post is deleted!
-
@saidkayaa aleykümselam
-
@saidkayaa iyiyiz sen
-
Selamünaleyküm hayırlı günler
-
osmde makale yazma gazete neden kaldırıldı
-
@turgutbeyi kötü amaçlar için kullanıldığında Küfür vb. Ve sorularınızı destek bölümüne sorun
-
Eskişehir en güvenli 10 ile girdi tebrik ederim Eskişehir'e selamlar
-
Herkese iyi günler. Yeni konu açmak istemediğimden buradan soruyorum, elbet bir bilen çıkar.
Şimdi Winner's Cup'a Avrupa'daki liglerin yanı sıra Amerika liginden de bazı ligler katılabiliyor.
Acaba Amerika'daki liglerden katılmaya hak kazananlar, Avrupa takımları ile mi eşleşiyor? Çünkü lig başlarında ciddi kalite farkı var genelde Avrupa ve Amerika takımları arasında. -
@comfortablynumb1903 Merhaba, oyunla alakalı bütün sorularınızı destek bölümünde sormalısınız. Sorunuzun cevabı ise liglerle alakalı bir durum yok; Kulüp fonunuz + birikimleriniz ve kadro değeriniz bu üçünün toplam değerine göre diğer kullanıcılarla eşit bir lige yerleştiriliyorsunuz.
-
@revengeiscoming Tamamdır bir dahakine öyle yaparım. Teşekkür ederim
-
İyi akşamlar OSM severler.
Gamebasics'in resmi turnuvalarından biri olup ilk yılında büyük beğeni toplayan Football Master Series (FMS) önümüzdeki hafta içinde başlıyor.
Geçen yıl turnuvadaki Türk ekiplerinin azlığı maalesef göze batar şekildeydi. Ülkemizi temsil eden Türk ekiplerinden bu yıl daha fazla katılım bekliyoruz.
Ayrıntılara bu başlıktan ulaşabilirsiniz.
-
Merhaba dostlar!
Keyifler nasıl?
-
@mrsepulturaa merhaba..
İş güç koşturmaca. Keyfe yer yok bu aralar. Osm bakmaya devam arada da olsa -
@mrsepulturaa selamünaleyküm ben iyiyim siz nasılsınız
-
@mrsepulturaa merhaba Hocam iyi diyelim iyi olalım siz nasılsınız
-
Ben de gayet enerjiğim, teşekkürler arkadaşlar.
Biraz taktik çalışmaları üzerine yoğunlaşmış durumdayım. Bugün önemi iki maçım var, biraz strateji geliştirmeye çalışıyorum.
Herkese iyi forumlar, sevgiler.