2020-2021 Sezonu Transfer Gündemi
-
Herkese merhaba Forum Kuralları çerçevesinde bu sezonun güncel transferlerini ve düşüncelerinizi bu başlık altından paylaşabilirsiniz.
Bir Fenerbahçe'li olarak yaptığımız transferler ile başlayalım
Erol Bulut
Mert Hakan Yandaş
Gökhan Gönül
Caner Erkin
Filip Novak -
This post is deleted!
-
Fenerbahçemizin 5. transferi Barış Sungur
-
İki oyuncu ve td hariç gereksiz transferler.
-
Merhaba,
Erol Bulut'un teknik direktörlük kariyerine bakacak olursak başarılı bir teknik direktör olduğu orta da ama Fenerbahçe'nin takım kadrosu beni endişelendiriyor. Erol Bulut'un sistemine uyabilecekler mi? Ne dersin? Transferlerimizi de beğeniyorum. Transferlerimiz, sanki telefon satın alınırmış gibi alınmış, yani fiyat&performans açısından en iyileri... Bu transferleri beğendim.
Umarım şampiyon oluruz.
-
@Mehmet-Reşat-Nayır Merhaba, uymak zorundalar artık. Zamanla alışacaklardır. Transferler mevcut şartlar altında güzel evet, ama bir kaç takviye daha lazım bence, stoper özellikle. Sabretmeliyiz sürekli teknik direktör değiştirerek olmaz bu iş.
-
@RevengeisComing Selam,
Kesinlikle uymak zorundalar. Teknik direktörlük kısmında ben şöyle düşünüyorum. Yeni gelen teknik direktör ne olursa olsun 1 sene boyunca takımda durmalı ve ikinci senesini bitirmeli. Ondan sonra durumuna göre değerlendirilmeli. Bende aslında yeni transferden çok alt yapı ya da elimdeki oyuncuyu geliştirmeye yönelik davranmalıyız diye düşünüyorum. Sadık, genç ve iyi bir stoper. Zanka, Hollanda milli takım geçmişi var. Bir de bu sene şampiyonluk gelmese bile en azından UEFA Avrupa Ligi'ne katılmalı ve orada iyi bir yerlere gelmeliyiz.
Umarım Erol Bulut, Fenerbahçe için bir devrim olur.
-
Galatasarayımızın Transferleri
Fatih Öztürk
Omar Elabdellaoui
Oğulcağan Çağlayan
Arda Turan
Emre Kılınç
️ -
Oğulcan Çağlayan olacak yanlış yazmışım yalnız Bayern'i tebrik ederim ama Paris'e üzüldüm
-
Bura nasıl Mesut Özil transferi yazılmaz Fenerbahçe transferde durdurmak bilmiyor
-
İki süper transfer biri fbye irfan can kahveci diğeri gsye Gedson dala
-
Sizden öneri istiyorum Sizce gelecek yıl Fener Forvet olarak kimleri almalı veya kiralamalı bence:
1-)Ercan Kara (İyi oyuncu profiline bakınca anlarsınız ama sözleşmesi sezon sonu bitmiyor fenerin para ödemesi gerek ama iş yapar)
2-)İke ugbo (Genç oyuncu Chelsalı Chelsa satmaz ama kiralarlar kiralık almak için uğraşmaları gerek buda iş yapar)
3-)Danilo Perrerio Da Silva (Kiralık olarak ajaxlı oyuncu şuan Twente'de oynuyor profile bakarsanız iyi bir oyuncu olduğunu anlarsınız)
Şampiyonlar Ligine gidersek bu oyuncuları alırız zaten satın alıp o kadar ne yapcaz birazda kiralayıp deneyelim gs gibiNot:Bunları bura yazmam gerektiğini düşündüm yanlış yere yazdıysam özür dilerim başlığın linkini yada ismini söylerseniz ora yazarım kolay gelsin
-
@yersen_6 boupendza olabilir ama zor duruyo benjamin tetteh var o da fena değil malatyasporda ztn sonra 10 numara için yusuf demir olabilir
-
@bayburt-il-ozel-idare ortasaha almayalım artık boupendza zor o yüzden yazmadım İngiltereden talibi varmış bildiğim kadarıyla hayali Premier Ligte oynamak zaten Benjamin Tetteh iyi değil o kadar ama genç ben eskiden Emre Belözoğlu'nu veya fb scootu (yani fenere bu yıl gelen oyuncuları öneren adam) iyi sanardım ama yaptığı çoğu transfer boşmuş geçmiş zamanda iyi şimdiki zamanda kötü olanları almış çoğunlukla ben Fenerin oyuncu öneren adam olsa transfer için şuan iyi oynayan oyuncuları önerirdim benim yazdığım bu üçlü dışında bir sürü oyuncu var ama Fener geçmişe bakıyor biraz şimdiki zamana baksın bana 15 oyuncu yaz deyin yazarım
-
Gelecek sezon transferlerinde görüşmek üzere...