STSL 2020-2021 Sezonu
-
ziraat kupası maçı
Serik spor - Gaziantep
Fenerbahçe - Sivas belediye
Antalya - Pendikspor
Tahminlerinizi nelerdir
Benim
1-2
3-1
2-0 -
Ztk maçı
Turgutluspor 0-7 Medipol Başakşekir
Goller:Aleksic, d. Ba, K. frei, N. Chadli, F Gulbrandsen (3) -
1.Sizce Fenerbahçe yönetimi Erol bulutla yolları ayıracak mı ?
2.Sizce ayırmalı mı? -
Beşiktaş dolu dizgin yoluna devam ediyor, sizce Beşiktaş şampiyon olur mu?
-
@saidkayaa sergen hoca çok iyi bir hoca onu beğeniyorum göreve başladığından beri ama transferde biraz geride kalmış olabilir ama bu takımın mali durumunada bağlı ama daha lig uzun Trabzon gibide olabilir
-
Fenerbahçe Ozan Tufan ile 1-1 beraberliği Yakaladı Gs derbisinde Mesut Özil'in ilk asisti fenerde
Ekleme:Gol ofsayttan iptal edildi skor 1-0 GSnin üstünlüğü ile -
Serik spor - Karabükü 4-0 yendi
Ve Antalyasporda 11 maçtır yenilmiyor -
@yersen_6 antalya çok kompakt takım olmuş bu arada trabzonsporluyum fener maçını heyecanla bekliyorum
-
@bayburt-il-ozel-idare bende fenerliyim bende bekliyorum inşallah şura fenerbahçe ile ilgili bişey yazabilirim yazmak istiyorum ama daha kazandığımız derbi yok TS dışında ondada başında menajer yoktu TSnin bana göre
-
@yersen_6 yoktu Ayn eddie newton vardı ilk yarı iyi oynamıştık da iki duran top golü yedik insan çalıştırır duran toplara
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam sizin bide bugün saat 7de başakşehir var sizin takıma bol şanslar sizde hocam iyi oynuyorsunuz şuan 10 maçtır yenilmiyorsunuz ve hızlı yükseliyorsunuz ama hocam başak maçındada 11 eksiğimiz var 7si corona başakşehir şuan iyi gitmiyor potada belki şampiyon düşecek ama ben siz kazanırsınız diye düşünüyorum ama kaybedersenizde sizin oyuncuların özgü eninde veya moralinde az da olsa Bi düşme olabilir ve buda fbnin işine yarayabilir ama bu ihtimal düşük
-
@yersen_6 baya hakimsin maşAllah ligimize bence bu maç çok zor baya eksik var wakeme olsaydı favori olurduk ama olmadığı için tam ortada maç fener maçına eksiklerimiz dönmeli kesinlikle en azından uğurcan baker marlon yetişmeli maça
-
ŞAMPİYON GALATASARAY
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam 1-0 aldınız medipolu düşündüğüm gibi kazandınız
TS1-0 BAŞAKŞEHİR
Gol Yusuf Sarı'nın -
@yersen_6 ilginç bişey var serik bayburtu 4 1 bayburt da seriği 4 1 yendi bu arada ikinic takımım da menajer ismim yani bayburt iöi
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam bunu hiç farketmedim her maçını izliyorum ama farkedemedim 1-0a1-0 bitse normal ama iki maçtada bu kadar gol garip hoczm Bayburt GÖİde son 4 maçını Kazandı iyi gidiyor
-
@yersen_6 evet küme düşme potasından şimdilik kurtulduk ve bi enteresan şey de bayburtun kendi sahasında beraberliği yok
-
Galatasaray çok kritik bir galibiyet aldı alanya deplasmanı çok zordur ama atlattılar
-
@bayburt-il-ozel-idare alanya 24 şut çekti GS 8 ama GS kazandı alanyanın 6sı isabetli gsnin 1 istatistiklere göre kazanmayı Alanya hak etmiş ama maçı izlemedim daha topla oynama Alanya %78 GS %22 ne güzel Alanya gaye koyar gsde puan kaybeder diye düşünüyordum