Kaşif Süresi Öneri
-
Herkese merhaba,
Bilindiği üzere kaşif 16 saat gibi uzun bir zamanda geri dönmekte. Kaşif gönderirken lig seçebiliyoruz. Bu durumda en azından aynı kıtada olan ülkeler arasında bu süre kısalmalı. Ya da uzaklık ekseninde yeni süreler belirlenmeli.
Öneriyi okuduğunuz için teşekkür ederim.. -
@sirfearless güzel öneri
-
@sirfearless olumlu mantıklı
-
@sirfearless evet ya, mesafeye göre saat uzayıp kısalsa çok mantıklı olur. hem gerçekçilikte artar
-
O zaman etkinlik olmaz kaşif süresi kısalan
-
@gwoemul burada esas amaç kaşifin gittiği ülkeye göre süre belirlenerek gerçekçilik arttırmak. Normal liglerde coinsle anında kaşif yapabiliyoruz. Savaş ligleri gibi anında bitirmenin kapalı olduğu liglerde bu süre büyük bir dezavantaj.
-
- Savaş ligi içinse katılıyorum ama normal lig için olmaz zaten reklam izleyip kisaltabiliyorsun yada altın veriyorsun etkinliğin bir anlamı olmaz
-
@sirfearless Merhaba, sadece bir kıta-ülke üzerinden oynanmayan ligler hakkında ne düşünüyorsunuz? Mesela Şampiyonlar Ligi, Topluluk Ligi vs.
-
@revengeiscoming Merhaba, söz konusu ligler için standart süre neyse o geçerli olmaya devam edebilir kanaatindeyim. Oyundaki liglerin büyük çoğunluğu kıta/ülke ekseninde olduğu icin sadece onlarda uygulanması bile yeterli bence.
İlginiz için teşekkür ederim. -
@revengeiscoming Seçilen takımın bulunduğu ülkeye uzaklık baz alınarak tanımlama yapılabilir. Kıta baz alınacaksa eğer CL ve Topluluk Liglerindeki takımlar zaten aynı kıta da değiller miydi?
-
@femeks Ülke üzerinden örnek verdim, herhangi bir kıta-ülke üzerinde oynanmayan liglerde var mesela fantezi ligi , doreak ligi gibi.
@SirFearless Teknik olarak süre kısaltılsa bile bu yine herkes için aynı olacak ayrıca şu anki kaşif süresi takımların çok hızlı geliştirilmemesinide sağlıyor. Kaşif süresini kısaltmanın en iyi yolu etkinliklerdir. ( Hızlı kaşif , süper personel etkinlikleri gibi)
Kaşif belirli bir oyuncu yerine seçilen kriterlere en yakın oyuncuları getirme üzrinde tasarlandığı için her zaman sadece seçtiğiniz ülke üzerinden oyuncu getirmez, bu yüzden bu öneriyi uygulamak teknik olarak mümkün mü emin değilim yinede iletiyorum öneri için teşekkürler.