OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 hocam peki kanatları kullanın antisi nedir paslaşarak oyna mı kontra mı
-
@Guerlain1903 kadro daha iyiyse direk kanat oyunu, eğer değilse KGV olabilir
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@DoğukanUçanOfficialS Uçuk bir taktik yaparsak tabi işe yaramaz
Kadro sadece bir etken ama unutmamak lazım önemli bir etken.
aynen öyle kardeşim ama ben çok düşük ezik takımlarla şampiyonluk mücadelesine girdim
-
@Yusuf-Hayaloğlu
bu ismi bi yerden hatırlıyorum ama nerden hatırlıyorum çıkaramadım...
-
Merhaba @YYYounes
Fikstür önemli burada, ama ilk tavsiyem 451 - 4231 ağırlıklı kadro kurman ve zamanla bu kadroyu üst seviye çekerseniz tabiki 442 ve 433 e sırasıyla uygun hale getirebilirsiniz, ne kadar iyi transfer o kadar çabuk üst sıralar
-
@YYYounes said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 Tesekkür ederim deneyecegim de şu baskı still tempoyu napıcam mesela Juventis 4-3-3 B kanat veya pas da ?
433 en iyi kanat olur
-
@GS_METECAN
şunları kastettim
-
442 b paslı oyunun antisi nedir?
-
daha çok gol atma taktiği diye bir şey yok ben rastlamadım. tamamen oyuncuların form durumuna ve dizilişlere bağlı. 4 2 3 1 ile 100 golü geçenler var.
-
@Curtis-Parker hocam ben birkaç gündür girmiyorum, 5-4-1 ile beraber 90'lık forvetimi oynatıyordum. 8 maçta 7 gol,2 asist ile oynuyordu 4-3-3B ile 5-4-1 oynatmaya başladığımda 13 maçta 14 gol 5 asist ile oynuyor işinize yarabilir
-
@MenajerUtkuSahin Beklere ellemeyin, ortasahayı forvete yardımcı ol yapın etkisini göreceksiniz
-
@MenajerUtkuSahin hocam 4-5-1 ile oynuyorsa sakın 4-4-2, 4-2-3-1 gibi taktiklerle oynama. Kadron iyiyse paslaşarak 4-3-3B veya 3-4-3 oynayabilirsin. En az 2 gol atarsın.
-
@Curtis-Parker hocam ben tempoyu takım fark etmezsizin sürekli yüksek hızda paslaşma yapıyorum. Eğer kadronuz ambargo koyacak kadar üstünse dengeli yapabilirsiniz oyuncular yorulmaz.