Madalya puanı hakkında
-
2011 yılından bu yana oyunu severek oynamaktayım 10 yıldır hiçbir zaman oyuna bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum, sebebi ise; 10 seviye menajerim bir menajeri yendiğimde aldığım puan 140 yenildiğim taktirde 2000 madalya puanı kaybediyorum pek adil gibi değil, böyle olunca 40 günde kazandığımız puan 1 2 günde gidiyor bu konuyla ilgili bir çalışma gerekir bence. Dediğim gibi oyunu 10 yıldır oynamakta olan her gelişim aşamasına şahit olan biri olarak söylüyorum bunu. Geri dönüşü olur mu bilmem ama benim gibi uzun yıllardır oynayan çoğu insan rahatsızdır tahminimce.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
-
ne önemi var ki niye bu kadar kafaya takıyorsun hiçbir anlamı yok 10 olmuşşun 5 olmuşsun bir anlamı yok bana göre en azından sende çok takma kafaya boşver yeni bir hesabı 10 yapmak cok kolay onemlı olan uzun vade de ne oldugu
-
@darkrohan said in Madalya puanı hakkında:
ne önemi var ki niye bu kadar kafaya takıyorsun hiçbir anlamı yok 10 olmuşşun 5 olmuşsun bir anlamı yok bana göre en azından sende çok takma kafaya boşver yeni bir hesabı 10 yapmak cok kolay onemlı olan uzun vade de ne oldugu
Neden önemsiz olsun ki sonuçta bir emek harcanıyor oyuna ve puan kaybında 9. seviyeye düşebilirsin uzun vadede ne olacağı kısmı da kısa vadedeki başarıdan geçiyor Bence normal puan sistemi daha adaletli ve iyiydi keşke öyle kalsaydı.
-
Çok önemli bir ayrıntı
- seviye 10 iken ilk maç değilde 3 maç art Arda kaybedersen düşmesi gerekir 3 maç ve öncesi için daha az düşebilir
buradaki sistem mantıksız katılıyorum size
- seviye 10 iken ilk maç değilde 3 maç art Arda kaybedersen düşmesi gerekir 3 maç ve öncesi için daha az düşebilir
-
En iyi her türlü Menajer puanı sistemi bende mp gitmişti herkesin ilk üç maçta kazandığı madalya sayısı gözüküyordu ama 1. Dışında herkesin eksi (hepsi yüksek klasmanlara sahip) ama şuan mp tekrar geldi ama gene gidecek, gideceksede bu madalya puanları daha iyi olmalı
-
@tr-online-soccer-мanager düşsün ama bu kadarda düşülmez 1500den fazla madalya puanı çok çok fazla menejere karşı galip gelinen puandan ne kazanıyorsak 3 katı olsun sizde kazancın 10 katından fazlası
-
Öneri için teşekkür ederiz.
Diğer menajerlerle tartışmak için Divisions - Discussion/Questions.... başlığını kullanabilirsiniz.