Yeni Başarımlar İçin Önerileriniz
-
MERHABALAR;
Eğer onerdiklerimi başka bir arkadaş yazmış ise gerçekten kimsenin önerisini okumadan yazdım kusura bakmayın şimdiden- 30 Günlük sıralamaya gir
- Kullanici'yı report etmek yada banlatmak ( oyun içinde )
- ........STP SLB SĞB DOS GÖ SLK SĞK ( SĞO.SLO ) OOS - SĞA-SLA-GF-SF transfer edilmesi
- Aynı Ülkeden Bir takım oluşturulması yada aynı ülkeden 20 oyuncu transfer etmek bir sezon içinde
- Savaş puanı sıralamasına girmek ( bu sıralama mevcut değil )
- Varmı bilmiyorum ama; ........ Maç kart görme yada görmeden kazan
- ........ Efsane oyuncu satın al
- Efsane oyuncular ile kadro oluştur
- Efsane Oyuncu Sat
- Formda Oyuncu Sat
- 1 kere Coin yükle
-
@frk038 Menajer puanlarının kaldırılacağını duymadınız sanırım.
-
@revengeiscoming hayır duymadım. yeni mi yayınlandı duyuru?
-
-
@revengeiscoming cevabınız için teşekkür ederim. takip ettiğim bir başlıkta yayımlanmış ancak gözümden kaçırmış olmalıyım..)
-
@revengeiscoming niye kaldırılıyor yıllardır olan bir özellik (mp) menajer klanmanları güzel bişey ama mpde önemli zaten baktım tam 3 kişi beğenirken 40 kişi iletiyi eksilmiş bence kalmaması gerek her menajer puanı toplamak için rekabetçi dolu liglerde oynamamız gerekirken kp için boş liglerde oynamamız gerek gerçek bir menajerle bot arasında aldığın puanda pek bir fark yok ve gerçek menajere karşı kaybetme oranın daha yüksek
-
@yersen_6 Bunu tartışmanın yeri burası değil başlığı amacı dışında kullanmayın lütfen.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/57689/divisions-discussion-questions/240
-
@revengeiscoming tamam reis
-
Merhaba iyi oyunlar daha önce başarılar kısmında yanlış değilsem ilk bine girenler için hediye 1000coin veriliyor du şuanda bunu ilk 10000 kişi ye 50 coin hediye olarak güncellendi peki olmamış gerçekleşmemiş bir başarı önerim olacak madalya puanı 500.000 bin olan menejerlere de hediye coin verilse nasıl olur