STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
This post is deleted!
-
Başarılar Cimbom'um :muscle_tone1:
-
@Sultangazililer1 başarılar aslanlar
-
Galatasaray - Medipol Başakşehir karşılaşmasında her iki takıma da başarılar dilerim. hak eden kazansın
-
Bu sene büyük ihtimalle Başakşehir ya da Beşiktaş şampiyon olur
-
@RvP1228 başakşehirin liderlikten düşüşü şampiyonluk geleceğini sarstı beşiktaş ve galatasaray derbilerinden galibiyetle çıkarlar ise şampiyonluk adına çok büyük adım atmış olurlar.
-
@cassano90 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
@RvP1228 başakşehirin liderlikten düşüşü şampiyonluk geleceğini sarstı beşiktaş ve galatasaray derbilerinden galibiyetle çıkarlar ise şampiyonluk adına çok büyük adım atmış olurlar.
bu arada derbi demişim ne derbisi
-
sonunda adam akıllı hakemlerin adaletsizliği olmayan bir maç seyrettik Allah'a şükürler olsun ki. Ali Palabıyık on numara beş yıldız maç yönetti. Fenerbahçeli olup da fenerbahçe kazandığı için söylemiyorum bunları. Tosicin pozisyonu kime sorarsan kırmızı kart. ancak topsuz alanda RVP'nin yaptığı müdahaleye de kırmızı kart verebilirdi. Ancak Tosic haketti. Maçın sonlarına doğru penaltı bekleyişleri vardı bjk de. O pozisyon kırmızı kart değil Skrtel'in eller kapalı. Yani demek istediğim maç dışı olaylara çok fazla tanık olsak da maçı alevlendiren bir Oğuzhan ve Marcelo vardı. Hak etti bunu bjk. Hüseyin Göçek olmadan bir hiçsin bjk....