Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. OSM: Oyun hakkında
  4. istifa önerisi

istifa önerisi

Scheduled Pinned Locked Moved OSM: Oyun hakkında
10 Posts 6 Posters 3.6k Views 3 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • cassano90C Offline
    cassano90C Offline
    cassano90
    wrote on last edited by

daha önceden konu hakkında başlık açılıp açılmadığını bilmiyorum eğer açıldıysa kusura bakmayın şimdiden. şimdi benim belirtmek istediğim bir öneri var bir lige girildiğinde hazırlık günlerinde istifa etmek neden yok? şahsen ben az önce bir lige girdim ve ligdeki menajerlerin durumuna göz atarken birkaçının henüz oyunda yeni olduklarını veya 1-2 kişinin de pek aktif bir menajer olmadığını gördüm. açıkçası zaten az menajerli bir lige girdim bir de aktif olmayacak olmaları beni soğuttu ligden. şimdi öneriye gelecek olursak hazırlık evresinde olan bir ligden istifa edebilmemiz. şimdi ben 3 gün boşuna beklemiş olacağım. muhtemelen etmeyeceğim de neyse 😄

M GS_METECANG Bayram KarakuşB 3 Replies Last reply
    0
    • cassano90C cassano90

daha önceden konu hakkında başlık açılıp açılmadığını bilmiyorum eğer açıldıysa kusura bakmayın şimdiden. şimdi benim belirtmek istediğim bir öneri var bir lige girildiğinde hazırlık günlerinde istifa etmek neden yok? şahsen ben az önce bir lige girdim ve ligdeki menajerlerin durumuna göz atarken birkaçının henüz oyunda yeni olduklarını veya 1-2 kişinin de pek aktif bir menajer olmadığını gördüm. açıkçası zaten az menajerli bir lige girdim bir de aktif olmayacak olmaları beni soğuttu ligden. şimdi öneriye gelecek olursak hazırlık evresinde olan bir ligden istifa edebilmemiz. şimdi ben 3 gün boşuna beklemiş olacağım. muhtemelen etmeyeceğim de neyse 😄

M Offline
      M Offline
      mrtgll33_
      wrote on last edited by

Merhaba @cassano90

Hazırlık günlerinde istifa olması fena olmazdı amaa bir lige girmeden de o ligi kontrol edebiliriz bu konuda yanlış yapmışsın lige girerek 😉

cassano90C 1 Reply Last reply
      0
      • M mrtgll33_

Merhaba @cassano90

Hazırlık günlerinde istifa olması fena olmazdı amaa bir lige girmeden de o ligi kontrol edebiliriz bu konuda yanlış yapmışsın lige girerek 😉

cassano90C Offline
        cassano90C Offline
        cassano90
        wrote on last edited by

@mrtgll33 ya direk takım seçme ekranından geldi aldım takımı da çoğu menajer aktif olmayacak gibi bir his var içimde. şimdi istifa edesim var ancak daha 70 saat var maçların başlamasına. o kadar bekledikten sonra da ligi oynarım daha iyi. hiç yoktan afrika kıtası başarısı tamamlanır. zaten afrika liglerinde oynama sebebim de bu ya.

Öneriye talep olması durumunda bunu iletmenizi istiyorum 🙂

M 1 Reply Last reply
        0
        • cassano90C cassano90

GS_METECANG Offline
          GS_METECANG Offline
          GS_METECAN
          wrote on last edited by

@cassano90 Olumlu...Katılıyorum. İstifa etmeyi pek tercih etmiyorum ama bu konuda senin gibi düşünenler olabilir ve ayrıca 4 gün beklemek zorunda kalmak pek iyi olmuyor...

Ekip: SEVDAMIZ FUTBOL ( SFK )

"Ne olursan ol; yine gel." (Hz.Mevlana)

1 Reply Last reply
          1
          • cassano90C cassano90

@mrtgll33 ya direk takım seçme ekranından geldi aldım takımı da çoğu menajer aktif olmayacak gibi bir his var içimde. şimdi istifa edesim var ancak daha 70 saat var maçların başlamasına. o kadar bekledikten sonra da ligi oynarım daha iyi. hiç yoktan afrika kıtası başarısı tamamlanır. zaten afrika liglerinde oynama sebebim de bu ya.

Öneriye talep olması durumunda bunu iletmenizi istiyorum 🙂

M Offline
            M Offline
            mrtgll33_
            wrote on last edited by

@cassano90 1-2 görüş ile bunu bildirmem mümkün değil 🙂 Başlığı açık bırakıyorum yorumları bende okuyacağım ✌

cassano90C 1 Reply Last reply
            2
            • M mrtgll33_

@cassano90 1-2 görüş ile bunu bildirmem mümkün değil 🙂 Başlığı açık bırakıyorum yorumları bende okuyacağım ✌

cassano90C Offline
              cassano90C Offline
              cassano90
              wrote on last edited by

@mrtgll33 1-2 görüşle bu zaten imkansız da diyorum ya fazla talep olursa iletmeni istiyorum diye 😄

@GS_METECAN istifa etmeyi bende pek sevmiyorum ama mecburi durumlarda bu tarz durumlar ile karşılaşmak da can sıkıcı bir durum maalesef.

1 Reply Last reply
              0
              • M Offline
                M Offline
                mrtgll33_
                wrote on last edited by

Talep gelirse tabiki iletmek isteriz, bu biz menajerlerin yorumlarına kalmış 🙂

1 Reply Last reply
                1
                • Guerlain1903G Offline
                  Guerlain1903G Offline
                  Guerlain1903
                  Turkish Users
                  wrote on last edited by

daha önceden vardı ya ben çok net hatırlıyorum sadece ilk hafta edilemiyordu daha önce dediğim 1 ay falan

1 Reply Last reply
                  0
                  • cassano90C cassano90

Bayram KarakuşB Offline
                    Bayram KarakuşB Offline
                    Bayram Karakuş
                    wrote on last edited by

@cassano90 ülke forumlarında lige alım başlığına ilan vererek ligini doldurmayı deneyebilirsin

"İnsanların en fenası; birine ayrı, diğerine de ayrı görünen iki yüzlü insanlardır." Hadis-i Şerif
                    (Kaynak: Buhari, Ahkam, 27, VIII, 115)

1 Reply Last reply
                    0
                    • SEXAFONNS Offline
                      SEXAFONNS Offline
                      SEXAFONN
                      wrote on last edited by

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar

İyi forumlar.

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

1 Reply Last reply
                      1
                      Reply
                      • Reply as topic
                      Log in to reply
                      • Oldest to Newest
                      • Newest to Oldest
                      • Most Votes

• Login

• Login or register to search.
                      • First post