Oyunda yapacak birşeyin kalmaması
-
oyunda yapacaklarımızı yapıyoruz geriye başka hiçbirşey kalmıyor bir tek forum kalıyor ben derim ki
transfer falan hızlansın yeni bazı şeyler eklensin dakikalarca saatlerce uğraşılacak bazı şeyler çünkü
yapacak birşey kalmıyor birtek forum var tamam foruma da girelim ama oyunda vakit geçirmek daha
güzel olur ne dersiniz ? -
Mesela hızlı bir server eklenilebilir isteyen yavaş serverlerde takılsın isteyen hızlı serverde maç saati
düşürülebilir transfer hızlanabilir . Çünkü şimdi bu durumda oynarken transfer yok bişey yok para yatırmazsan
başarıların açılmasını bekleyene kadar zor kötek idare ediyoruz başarılar da günler aylar sonra açılıyor
maç 1 günden 1 güne oynanıyor ben derim ki isteyen yine böyle oynamaya devam etsin istemeyenlerde
hızlı servere geçsin ? -
@esaret333 bu imkansız zaten serverların şu an ki durumu bile zar zor güç bela maçlar oynanırken bu server olayı anlamsız ve imkansız. böyle senin dediğin gibi hızlı serverlar olursa sence o server ne duruma gelir tahmin edebiliyor musun? bu oyunun yıllardır bir takım değişmeyen özellikleri var ve bence bunu değiştirmezler. biraz daha mantıklı düşünülürse böyle şeyleri istemek mantık dışı gelecektir sizlere de. günde 8 kez transfer simülasyonu çalışıyor. bunun neresi yetersiz geliyor anlamıyorum. genel olarak konuşuyorum sadece sen üstüne alınma
-
kardeş ama sende diyorsun ya coins pahalı vs. eminim ki herkesin oyunda tek umudu başarılardan başarı açabilmektir e transfer olmazsa maçlarda 1 gün 1 gün oynanıyor yarına çıkar mıyız belli değil oyunda heyecan yok demek istediğim o canlılık yok günde 8 kez transfer simülasyonu çalışıyor diyorsun bende de olsa keşke şimdi sırf afrikayı tamamlamak için ilerlemiş liglerden açıyorum yoksa kim çekecek o kadar günü 1 aya yakın
mesela 39 43 günlük büyük liglerde lig kalabalık olduğunda orta güçte veya hedefi 1.lik olan 5. 7. 10. olan takımlarla bu 1 ay çekilebilir ama küçük takımlarla pek çekilmiyor oyunun oynanılabilirliiği az tamam bende çok seviyorum bu oyunu ama oyunun içinde zaman geçirebilsek fena olmaz coins almak istesem fiyatlara bakınca içim gidiyor coins miktarları da az başarı açarken evliya sabrı göstermiş gibi oluyorum eminim herkes öyle oluyordur mutlu oluyordur sonunda diyordur -
@esaret333 Herkes bu coins konusundan dertli, coins konusundan muzdarip..
Coins konusunda haklısın.
Başarı için saatlerce, aylarca bekleme konusunda haklısın.
Oyun bir yerden sonra sıkıcı oluyor haklısın.
Fiyatlar konusunda haklısın.
Her konuda haklılık payın çok fazla...Ama bunun çözümü hızlı server olmamalı diye düşünüyorum.
-
@GS_METECAN Bende ne diyeceğimi bilemedim ki tek çözüm bunu önerebildim aklıma başka birşey gelmedi çünkü birkaç arkadaş coins durumunu belirtmiştik bende madem o olmuyor bir de bunu önerelim dedim nacizane
-
@esaret333 En azından fikir belirtiyorsun. Oyunu daha eğlenceli hale getirmek adına çaba sarfedip öneri sunuyorsun. Fikrin beğenilip, beğenilmemesi pek önemli değil...Önemli olan amaç..Bu konuda sarfettiğin çabayı tebrik ediyorum...
-
@GS_METECAN Teşekkür ederim , bilmukabele .
-
@esaret333 önerin için teşekkürler kardeş bunun için başarı bölümünü genişletip yeni özellikler konulabilir bu şekilde milletin aktifliğini sağlamak için oyun vs yeni uğraşlar eklenebilir .
-
@F.S.M.0.13 Aynen...Katılıyorum
-
@esaret333 said in Oyunda yapacak birşeyin kalmaması:
oyunda yapacaklarımızı yapıyoruz geriye başka hiçbirşey kalmıyor bir tek forum kalıyor ben derim ki
transfer falan hızlansın yeni bazı şeyler eklensin dakikalarca saatlerce uğraşılacak bazı şeyler çünkü
yapacak birşey kalmıyor birtek forum var tamam foruma da girelim ama oyunda vakit geçirmek daha
güzel olur ne dersiniz ?Oyunda yenilikler için GameBasics bir uğraş içindedir zaten ama oyun motoruna bu denli etki edecek hızlı transferler felan oyun genini olumsuz etkileyecektir. Sistemin motorun belirli bi işleyişi var.
Teşekkürler yorumlar için, iyi oyunlar.