Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@Guerlain1903 442 - A da ben kesinlikle kanatları kullan yapmanı tercih ederim. Forvetlerin defansif gücü daha yüksek olursa çok daha iyi olur. Özellikle orta sahaya daha çok iş düşüyor. Çok yönlü oyuncular tercih edebilirsin orta sahaya. Yani hem defansif hem de ofansif gücü yüksek oyuncular orta saha da daha başarılı olurlar diye tahmin ediyorum. Tam saha baskı ve alan savunması ile oynanabilir.
-
@cassano90 Torino için en uygunu bu mudur sence hiç seçtin mi Torino'yu
-
@Guerlain1903 yok torino ile hiç oynamadım ancak italyadan daha zor bir lig olan ingiltere liginde southampton ile oynadım ve bu sayede şampiyonluk yaşamıştım. orada işe yaramıştı bana. yine diğer menajerlerimiz de destek olurlar sana. bu benim şahsi düşüncem. ama işe yarar diye tahmin ediyorum. torinonun kadrosu başlangıca göre iyi bir kadrosu var. daha da geliştirilerek iyi bir takım haline gelebilecek bir takım. bence hiç düşünme
-
@cassano90 teşekkürler diğer arkadaşlardan da Torino için yardım bekliyorum
-
Bir arkadaş dybala yı gördüğünüz gibi alın yazmıştı.. Baktım da antrenman gelişimi yok denecek kadar az. Neye göre böyle yazdı?
-
@BeTo_GS Dybala yı kaç gücünde almıştın. Eğer 100 üzerinde aldıysan antrenmandaki ilerleme normalin altında olur...Ayrıca bir oyuncu her ligde aynı performanstada olamaz...Mesela deniliyorki; şu oyuncu şu kadar gol atar...Böyle cümleler yanıltıcı olur...
-
@GS_METECAN doğru 100 üzerine çıkan futbolcunun gelişme oranı düşer ,bazen futbolcunun bulunduğu mevkinin seçimi bile etki eder yada arkasında.önünde oynayan futbolcunun gücü performasn olayında belirleyici faktör olur
-
@GS_METECAN said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@BeTo_GS Dybala yı kaç gücünde almıştın. Eğer 100 üzerinde aldıysan antrenmandaki ilerleme normalin altında olur...Ayrıca bir oyuncu her ligde aynı performanstada olamaz...Mesela deniliyorki; şu oyuncu şu kadar gol atar...Böyle cümleler yanıltıcı olur...
Almadım. Kaşiften çıktı..
-
@mrtgll33 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@BeTo_GS Antreman sahanız ne durumda kaçıncı seviyede ? Bu da önemli bir etken.
Henüz 1.seviye ama Dybala ile gelen Icardi nin gelişimi 80% lerdeydi.. Bende onu aldım
-
@mrtgll33 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@BeTo_GS Antreman seviyesi 3 olunca daha iyi gelişirler ama
İlk stad mı, antreman mı daha önemli sence?
-
@mrtgll33 bende aynen böyle yapıyorum abi ben bide aldığım takımlarda genellikle fikstüre bakıyorum büyük takımlarla olan maçlarım eğer son haftalara doğruysa antrenman tesislerini geliştirip sahayada vakit buluyorum bunun ekmeğini ben en çok malaga takımında yedim
-
@Bilocan-Bingul Bende aynı mantıklı yapıyorum uzun liglerde güçlü takımlarda.
-
Liglerde mp durumu değişiyormu yoksa her ligde mp oranları aynımı?