Ekibe Alım Başlığı
-
Oyunda 11 yıllık bir tecrübem var.
Menajer madalyam 472000.
Üst sıralarda bulunan, savaşlara düzenli katılan güçlü bir ekibe katılmak istiyorum. Buna uygun ve alımda bulunan bir ekip varsa oyun içinden bana mesaj atarsa sevinirim. -
Tecrübem mevcut, sürekli oynayacağım ekip arıyorum. Mesaj atarsanız sevinirim
-
Merhaba, Menejer adım CASPER667 madalya sayım 425.631.
GLOBAL EDLİTE adında Profesyonel liginde bulunan bir ekibim var. Ekip madalya sayısı 2.999. Aktif olarak savaşlara katılmak isteyenler ekibime gelebilir. -
Top 100 de bulunan TÜRKİYE BEYEFENDİLER 1. 2. ve 3. Ekiplerimize whatsap kullanan oyunda aktif olan yeni arkadaşlar arıyoruz. İletişim için menajer ismim (escape3434)
-
3. sıradaki ekibimiz TeknoRed'e ve akademi ekiplerine menajer alımı yapılacaktır. Başvurular için bana ulaşabilirsiniz.
-
Top 100 de bulunan TÜRKİYE BEYEFENDİLER
Ailemize Savaşlarda ve Whatsapta aktif yeni arkadaşlar arıyoruz.
●Türkiyenin En iyi Ödüllü Turnuvaları
●Ödüllü Ekip ligleri
●Osm ile ilgili her türlü destek ve yardım -
Merhaba.
Fenerbahçe Sk olarak, ekibimize 1 veya 2 alim yapacagiz.
Ilgilenen arkadaslar özelden yazabilir.
Iyi geceler -
Merhaba ekibim "Ahlaksızlar" a ve WhatsApp grubumuza aktif menajerleri bekliyorum.
-
Merhabalar oyun adım Themistochles24. Wp şartı olmayan savaşlarda aktif olarak yer alan bir ekipte yer almak istiyorum. Almayı düşünen arkadaşlar oyun içinde mesaj atarsa sevinirim. Teşekkürler iyi oyunlar
-
Ekibimiz The Red Army ve akademi ekibine alımlar olacaktır katılmak isteyen iletişime geçebilir.
İletişim: Tettey09 - - - NcP SnYcL![alt text](image url )
-
SEVDAMIZ FUTBOL ekibimize alım yapılacaktır. İlgilenen arkadaşlar için;
İletişim: hector velez -
Selamlar,Top 100 yolunda emin adımlarla ilerleyen Sportacus ekibine alım vardır. İlgilenen arkadaşların detayları konuşmak üzere özelden mesaj bırakması yeterlidir. İyi oyunlar...
-
** HERKESE İYİ OYUNLAR**
MUHABBET EDEBİLECEGİMİZ ARAMIZDA TURNUVA YAPABİLECEGİMİZ ARKADAŞLAR ARANIYORUZ-Yaşı 20+ olmalı
-Ekiptekilere karsi saygili olmalı, küfür, argo içerikli kelimelerden uzak olmalı
-Puan sınırı aramıyoruz
-Oyunda aktiflik konusunda sıkıntı yaşamayan
-Ekip için gerekirse tüm hesaplarini kullanmali
-Ekip savaşlarina, Ekip ligine, turnuvalara katilmali.
-Katılmak isteyen menajerin Whatsapp kullanmasi gerekmektedir.
iletişim : HaşırtAndTheBileckBoard
https://discord.gg/5xDNkaDy -
Top 100'de RED DEVILS ekibimize aktif menajerler arıyoruz ilgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.
-
@fenerbahçeli̇-mami̇i̇ selam. Ekibe alım şartları nelerdir? Oyun kullanıcı adım maliuludag_1
-
@maliuludag_1 özelden iletişime geçtim kardeşim
-
Merhabalar oyun adım Themistochles24. Wp şartı olmayan savaşlarda aktif olarak yer alan bir ekipte yer almak istiyorum. Almayı düşünen arkadaşlar oyun içinde mesaj atarsa sevinirim. Teşekkürler iyi oyunlar
-
"SEVDAMIZ FUTBOL 2" ekibimize üye alımı yapacağız. İlgilenen arkadaşlar mesaj gönderebilirler.
-
merhabalar arkaşdalar adım: 1982UgurSrt1982 arkadaşlıgı saygısı büyügünü kücügünü bilen ekip arıyorum
-
Ekip arıyorum... Forumdan değil oyundan bana ulaşabilirsiniz... İyi oyunlar...