Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
@F.S.M.0.13 said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
@esaret333 selam kardesım bence istenen şey daha somut şeyler mesala resim olsa daha şık durur
lig bitti gitti :)):)
-
@mrtgll33 said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
@Bayram-Karakuş said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
Ekip arkadaşlarımdan birisi 85,9 M ye sattı. Lakin bu miktarda sisteme satışlar sık olan bir durum değil, çok nadiren oluyor ve şansa
@YMOKSUZ
Bu satış ekip arkadaşım ve ekip yöneticimiz YMOKSUZ a aittir. -
@Bayram-Karakuş Ayrıyeten tebriklerimizi iletin lütfen
-
World Nations Tournament (WNT 2016-17) Grup aşamasında 2. mücadelemiz olan El Salvador karşısındaki kadrom.
World Nations Tournament (WNT 2016-17) Son 16 turunda en iyi hedef 5 kadrosunun Türk Milli Ekibinde olmasına sağlamış olduğum katkı.
-
@ALİ-KOÇ-61 Harika
-
@Bayram-Karakuş Özgüvennn var özgüvennn
-
@Sultangazililer1 Saol
-
Kadro değeri simdiye kadarki rekorum : 1.05 milyar dolar
tabi o zamanlar tüm oyuncuları kendiniz 100+ ya kadar gelistiriyordunuz , sistem 100 den yukarı oyuncu satmiyordu , bi Messi bi de Ronaldo vardı 99 luk iki yıldız ....Kulüb e de 180 milyoncuk hediye bıraktık
-
@Van-Persie-36 Kadromu bulamadım benim +2 Milyar olmuştu çok baktım ama bulamadım 137 gücüyle Orta saham vardı
-
@mrtgll33 Biliyordum rekorun bende olmadığını ama 2 milyar cok buyuk başarı . 1, 1.5 , 2
-
@Van-Persie-36 Resimi gören ekip arkadaşlarım var Allahtan Uzun bir ligdi ama
-
@mrtgll33 2 yi geçmeye calisicam bundan sonra
-
@Van-Persie-36 Büyük rekor olur 2.038.000 dı Benim zar zor yani
-
@mrtgll33 güzel konu böyle konular güzel olabilir
-
Tüm takımlara 4-5 atarken lig 5.'si ayrıca taktiğini kendim yaptığım oyuna 8 gündür girmeyen arkadaşıma karşı oyuncularımı antremanda unutup 2-1 yenilmiştim. Tek yenilgim oldu.