OSM Taktikleri
-
@neftimur said in OSM Taktikleri:
@anduril34 433 taktiğinde kanatları kullan oynamazsan alacağın verimlilik düşecektir zaten, belki pas oyunu deneyebilirsin. Senin için önemli olan kazanmak gol atmak mı yoksa SF oynayan adamın verimi mi:)
Son kez deneyeceğim anlatmayı. Kanatları kullan oynuyorum zaten. Bu taktikte SF pozisyonuna kanat koysam daha verimli olur mu ? Mesela vlahovic var sf de. Yerine sol kanat rashford daha iyi oynar mı ?
-
rakibim 4-5-1 ya da 4-4-2b oynuyor paslı oyun oynuyor güçler denk maç onun evinde nasıl bir taktikle çıkmalıyım
-
@anduril34 Ben Guardiola değilim Anlatmak istediğini anladım, verim kaybı yaşayabilirsin dedim zaten yukarıda. Eğer pas oyunu yaparsan verim kaybı da azalabilir demek istedim. Ben denedim dediklerini mesela verim aldım.
-
3 yıldız sahaya karşı deplasmanda antreman kampı basan rakibimin kazanma avantajı yüzde kaç acaba? İnternette yüzde 90 yazıyor ama değildir herhalde? Matematiksel bir değeri var mıdır antreman kampı basınca avantajın?
-
@anduril34 Matematiksel olarak resmi bir değeri yoktur. %25 kamp avantajı diyebiliriz.
-
Rakibim benden 2 gen yüksek 4-4-2 b paslı oyun oynuyor ona karşı ne oynamalıyım?
-
Paslı oyun için 4-4-2a mı 4-4-2b mi
-
hocam 3-4-3 b oynamayı düşünüyorum stil ve oranlar nasıl olmalı
-
@meraun 61-75-61 yap botlara ve zayıf rakiplere karşı en az 5 atarsın
-
Zayıf rakipler güçlü rakiplere ne oynamalı? Defansı bol tutup kontra oynamak mantıklı mı?
-
@mapilou 451 oynamanızı tavsiye ederim eğer forvetiniz iyi ise uzun top değilse kaleyi görünce vur oynayabilirsiniz.
-
Arkadaşlar Selam. Ekip savaşında bir maçım var. Benim güç 83 onun 79, deplasmandayım. Rakip 5-2-3 A Kontra atak oynuyor. Maça 5 saat var. Nasıl bir taktik önerirsiniz?
-
Selam arkadaşlar, buda benim taktiğim
Diziliş : 442A
Taktikler : Hücum Orta Saha Destekle - Orta Saha Defansa Yardım Et - Defans Geride Kal
Baskı : 60 Stil : 69 Tempo : 50
Adam Markajı - Ofsayf Tuzağı - Var - Mücadele - Agresif