Yeni Arayışlar
-
-
@Curtis-Parker Sonuçta bir oyundur @Curtis-Parker hocam....Farklı arayışlar içinde olmamak lazım...Yenin yenilin anlık olarak oyunun tadını çıkarın...Oyun bir yerden sonra tıkanıp kalıyor biliyorum, anlıyorum...Ama bir oyunun içinde; o kadar arayış içinde olmamak gerek..
-
@GS_METECAN Sadece oyuna biraz daha eğlence katmak istedim. Genel olarak herşeyden çabuk sıkılan biriyim.
-
@Curtis-Parker Ekibe de girsen ordanda çabuk sıkılırsın o zaman @Curtis-Parker hocam
-
@GS_METECAN Juventus Napoli filan boş kaldı ligde ya onu napalım
sizin gönderebileceğiniz birkaç arkadaş filan yok mu
-
@GS_METECAN said in Yeni Arayışlar:
@Curtis-Parker Ekibe de girsen ordanda çabuk sıkılırsın o zaman @Curtis-Parker hocam
Büyük ihtimalle
-
@Curtis-Parker Boş yerin varsa sen gel bizim özbekistan ligine cok eglenirsin eminim
-
@Sultangazililer1 Her seferinde tek bir takım yönetiyorum. Bitince birlikte bir lige girebiliriz. Eğlenceli olacağından eminim.
-
@Curtis-Parker Tamam öyle yapalım
-
@Curtis-Parker said in Yeni Arayışlar:
@GS_METECAN Juventus Napoli filan boş kaldı ligde ya onu napalım
sizin gönderebileceğiniz birkaç arkadaş filan yok mu
Valla @Curtis-Parker hocam...Öyle bi kaç arkadaşım olsa zaten salmam yanına...Benim liglerde boş bi kaç takım. Buraya gelin derim yani...
-
Öneriler dışında ki yorumlarınız için,
- Lige Alım Başlığını kullanınız.
Diğer menajerlerin uygulamalarını veya neler yaptıklarını merak ediyorsanız özelden sorabilir veya Online Sohbet bölümünde fikirlerini öğrenebilirsiniz. Bu herhangi bir öneri olmadığı için başlığı kapatıyorum, iyi oyunlar.