ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@osmancandar yav sen nerelerdesin staff bey  @mrtgll33 sen nerelerdesin mersine gelince haber et 
- 
@mrtgll33 sen nerelerdesin mersine gelince haber et @osmancandar abi vizeler bitti ama ay sonu belki gelebilirim turnuva var mı  
- 
@osmancandar abi vizeler bitti ama ay sonu belki gelebilirim turnuva var mı  @mrtgll33 yok ama yaratırız senin için  
- 
@mrtgll33 yok ama yaratırız senin için  @osmancandar cansın can  
- 
soyadına çekmiş  
- 
soyadına çekmiş  @BABAYİĞİD-aslantepe hehe eyw. kardeşim 
- 
@BABAYİĞİD-aslantepe hehe eyw. kardeşim 
- 
@BABAYİĞİD-aslantepe hehe eyw. kardeşim @osmancandar Osman abi turnuvada masallah iyi gidiyorsunuz başarınızın devamını dilerim  
- 
@Sosyokrat sanada kardeşim  
- 
@Sosyokrat sanada kardeşim  
- 
@Sosyokrat Saolasın kardeşim vizeler bitti işte sen nasılsın  
- 
Mutlu pazarlar herkese. Sohbet grubumuz var oraya da yazdım ama o sohbet grubunda olmayanlar için buraya da yazıyorum 1 ay sonra turnuva düzenlemeyi düşünüyorum turnuva nostalji liginde olacak gelmek isteyenler buraya veya bana mesaj atsın moderatör izin verirse turnuva başlığı açabilirim turnuvaya geleceklerin olduğu ayrı bir sohbet grubu da açacağım. 
- 
Mutlu pazarlar herkese. Sohbet grubumuz var oraya da yazdım ama o sohbet grubunda olmayanlar için buraya da yazıyorum 1 ay sonra turnuva düzenlemeyi düşünüyorum turnuva nostalji liginde olacak gelmek isteyenler buraya veya bana mesaj atsın moderatör izin verirse turnuva başlığı açabilirim turnuvaya geleceklerin olduğu ayrı bir sohbet grubu da açacağım. 
- 
@mrtgll33 Sağol abi  
- 
@mrtgll33 O değil de yeni forum gelince aktiflik bayağı arttı inşallah böyle devam eder  Yeni forum çoğu menajerin hoşuna gitti Yeni forum çoğu menajerin hoşuna gitti
- 
@mrtgll33 O değil de yeni forum gelince aktiflik bayağı arttı inşallah böyle devam eder  Yeni forum çoğu menajerin hoşuna gitti Yeni forum çoğu menajerin hoşuna gitti
- 
@mrtgll33 Aynen 
-