OSM Türkiye Milli Takımı
-
Herkese Merhaba,

Finalde Endonezya'ya mağlup olduk. Baştan sonra kafa kafaya bir mücadeleydi. Gümüş için tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.
Dünya Kupası'ndan haberlerle yazacağım tekrar.
#bizkazanacağız
Herkese iyi oyunlar.
-
Herkese Merhaba,

Finalde Endonezya'ya mağlup olduk. Baştan sonra kafa kafaya bir mücadeleydi. Gümüş için tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.
Dünya Kupası'ndan haberlerle yazacağım tekrar.
#bizkazanacağız
Herkese iyi oyunlar.
@mangetsu35 said in OSM Türkiye Milli Takımı:
Finalde Endonezya'ya mağlup olduk. Baştan sonra kafa kafaya bir mücadeleydi. Gümüş için tüm arkadaşlarımı tebrik
ederim.Finale kadar gelen mücadele eden oynayan arkadaşlarımızı tebrik ederim.
Final istediğimiz gibi geçmemiş maalesef.
Bu tür savaşlarda aynı ekipten 3 kişi çoğu zaman avantaj sağlar ama maalesef tutmamış.
Savaşın ilk haftasından başlayan; sırasaıyla 575, 600, 393, 604,485,391,271 olarak ilk 7 hafta fark bu şekilde gidiyor. Üstüne savaş sonu Minor Penalty. Son 2-3 maç ise fark minumum seviyeye geliyor.
Baştan sonra kafa kafaya demenize istinaden takip eden arkadaşlara forumdaki kişilere doğru bilgiyi ben aktarayım.
Finale gelmek bile güzel başarı takımımız için inşallah diğer turnuvaya

-
Puanlama sistemine göre baştan sonra kafa kafaya geçti mücadele. Bir gün içerisinde fark -300 iken +750 olabilir. Tamamen lig sıralamasındaki hedeflerin puan dağılımlarına göre yani. Minor penalty savaş sonunda değil, başında oldu ayrıca.
"Doğru bilgi" kuralları tamamen bilmekle aktarılabilir, eksik kaldığınız nokta olursa, sorun anlatırız. Burası milli takım ile ilgili bilgilendirme alanı, bir süredir takındığınız garip üsluptan hoşlanmıyorum. Burayı sadece bilgilendirme için tutmak etik açıdan daha doğru olacak.
-
@mangetsu35 said in OSM Türkiye Milli Takımı:
Finalde Endonezya'ya mağlup olduk. Baştan sonra kafa kafaya bir mücadeleydi. Gümüş için tüm arkadaşlarımı tebrik
ederim.Finale kadar gelen mücadele eden oynayan arkadaşlarımızı tebrik ederim.
Final istediğimiz gibi geçmemiş maalesef.
Bu tür savaşlarda aynı ekipten 3 kişi çoğu zaman avantaj sağlar ama maalesef tutmamış.
Savaşın ilk haftasından başlayan; sırasaıyla 575, 600, 393, 604,485,391,271 olarak ilk 7 hafta fark bu şekilde gidiyor. Üstüne savaş sonu Minor Penalty. Son 2-3 maç ise fark minumum seviyeye geliyor.
Baştan sonra kafa kafaya demenize istinaden takip eden arkadaşlara forumdaki kişilere doğru bilgiyi ben aktarayım.
Finale gelmek bile güzel başarı takımımız için inşallah diğer turnuvaya
This post is deleted! -
Puanlama sistemine göre baştan sonra kafa kafaya geçti mücadele. Bir gün içerisinde fark -300 iken +750 olabilir. Tamamen lig sıralamasındaki hedeflerin puan dağılımlarına göre yani. Minor penalty savaş sonunda değil, başında oldu ayrıca.
"Doğru bilgi" kuralları tamamen bilmekle aktarılabilir, eksik kaldığınız nokta olursa, sorun anlatırız. Burası milli takım ile ilgili bilgilendirme alanı, bir süredir takındığınız garip üsluptan hoşlanmıyorum. Burayı sadece bilgilendirme için tutmak etik açıdan daha doğru olacak.
@mangetsu35 -300 iken +750 olduğunda kafa kafaya mücadele diyebilirsiniz. Olmadığında demenizin anlamı olduğunu düşünmüyorum.
Savaş sistemini sıralamalar vb. konuları zaten bilmeyen birine bu klişe yanıtları tabi verebilirsiniz.
Üslup konusunda bir yanlış görmüyorum. Milli takım 3-5 ekibin ortalaması değil bunu gösterdim sadece. Kimse bir yorum yapmadığı için uzun süredir bu şekilde devam etmişsiniz.
Resmi olmayan turnuvalarda başlığı direkt kapatabiliriz ama bunu yapmıyoruz; kuralları ve etik değerleri biliyorum merak etmeyin lütfen.
Ayrıca @TunahanYildirim10 sildiğiniz mesajı görüyorum.
Samimiyetim ile yaptığınız olayın bir alakası yok.
@mangetsu35 'nun cevapları yeterli olacaktır. Sizi muhatap almıyorum fakat bilginiz olsun diye yazıyorum.
Daha fazla polemik oluşacak cevaplardan dolayı konuyu kapatıyorum.
İyi günler dilerim.
-
World Nations Cup 2024'de yarı finalde Arjantin'e karşı 882-846 kaybetmiş bulunuyoruz.
Milli takımda boykot vb. olaylar olmamalı, resmi olmayan bir durumda topluluk kararıyla ve aktifliği baza alınarak başta duran menajerlerin burada eleştiri veya fikirlere kapalı olmaması gerekmektedir.
Buna istinaden forumlara yazmamak sizin tercihiniz. Milli takımı kişisel ekipleriniz gibi kullanmamaya özen göstermelisiniz. Burada takip eden menajerler var.
Emeklerinize sağlık. Hak edip kaybettiğimiz bir mücadele oldu.

-
World Nations Cup 2024'de yarı finalde Arjantin'e karşı 882-846 kaybetmiş bulunuyoruz.
Milli takımda boykot vb. olaylar olmamalı, resmi olmayan bir durumda topluluk kararıyla ve aktifliği baza alınarak başta duran menajerlerin burada eleştiri veya fikirlere kapalı olmaması gerekmektedir.
Buna istinaden forumlara yazmamak sizin tercihiniz. Milli takımı kişisel ekipleriniz gibi kullanmamaya özen göstermelisiniz. Burada takip eden menajerler var.
Emeklerinize sağlık. Hak edip kaybettiğimiz bir mücadele oldu.

-

-

-