ÖNERİ!!! Hakemlerle ilgili
-
Arkadaşlar öncelikle yazdığımız yazıların üslûbu'na dikkat edelim. Biz birbirini burda görüp yazışıyoruz çok samimi olmadığımız kanısındayım. Elbette eleştiri olacak. Doğrular eleştirilerden sonra ortaya çıkar fakat verimli ve dozunda eleştiri yapmak lazım.
-
@Sultangazililer1 sen yumuşak hakem diye aşırı agresif oynayıp oyuncularını Emre bölezoğlu veya felipe melo ya çevirirsen kart görürsün bunun neresi yanlış ve bu oyun sayısal değer ve istatistiklere dayalı hakem istatistiklerine ulaşabildiğimiz zaman daha cazip ve önlem alınabilir bi durum oluşacaktır.
-
@ciMenmst hakeme göre oyun var bu oyunda skorboadu izlerken dün yesil hakemde agresif yapmıstım maç bittiginde daha sert bir oyun oynamak gerekiyordu en azından bu hakeme diye yazdı sizin sunduğunuz öneri rekabeti düşürür bana göre mesale bir örnek vermek gerekirse cok büyük bir takıma karşı küçük takım nasıl kazanabilir karşı taraf kart görürse adam sakatlanırsa bu öneriye kesinlikle olumsuzum mantık cercevisinde yorum yapmamız neden abes kacıyor size anlamıyorum .
-
@Sultangazililer1 ben senin yaptığın yoruma yanlış , abes veya mantık çerçevesi dışında demedim sadece kendi Öner'imi geliştiriyorum bu kadar, herkesin anlayabilmesi için sonuçta herkes aynı dilde konuşmuyor. Rekabet konusunda da Osm güncellemelerini yapanlar eğer bunu düşünseydi transfer listesine 100 üzeri adam getirip güçlülerin daha güçlü olmasını sağlamazdı benim önerim ise sadece oyunda aktif olmayı bazı şeyleri takip etmeyi ve bunun sonucunda güzel sonuçlar almayı amaçlıyor bunu yapan güçlüde olsa güçsüzde olsa sonuç alacaktır.
Hayırlı akşamlar
-
@Sultangazililer1 Katılıyorum.
Arkadaşlar herkes istediği görüşü söyleyebilir bir öneri sunuldu diye herkes desteklemek zorunda değil yapılan yorumlara saygılı olun kendi düşüncenizi başka insanlara zorla dayatamazsınız.
-
Önerilen konuyu amacından çıkartıp da konuyu başka taraflara çekilmesinin hiç bir anlamı yok.
Forumlarda aktif olan diğer menajerlerin de önerilen konu hakkında düşüncelerini yazmalarını rica ederim. Tşk.
-
@YMOKSUZ Ben terbiyesizlik yapmıyorum sen seninle alakasız olmayan konulara mesaj yazıp kavga çıkarmaya çalışıyorsun
-
Artık sabrım iyice taşmaya başladı. Yetkililerin RvP1228 adlı arkadaşa gerekli uyarıyı yapmalarını önemle rica ediyorum. Konuyu amacı dışına saptırmakta ve de insanları tahrih edip kışkırtıp ceza aldırmaya çalışmakta üstüne yok Onur Tire
-
@Bayram-Karakuş Ben de senin ekibindekiler hakkında gerekenin yapılmasını istiyorum . Kavga çıkarmaya çalışıyorlar .
-
@RvP1228 Bu başlığın açılmasını ekip olarak biz istedik asıl olaya salata olan sensin. Her bir şeye atlamak zorunda değilsin.
-
@YMOKSUZ Ben kendi görüşümü sana veya ekibindekilere soracak değilim ekipçe foruma ambargo koydunuz her yerde sizi görüyoruz rahatsızlık veriyorsunuz insanları rahatsız ediyorsunuz yine de sesimi çıkarmıyorum ama öneriniz hakkında olumsuz görüşlere de saygı duyun ayrıca bu öneriyi açan kişiye söylüyorum görüşlerimi.
-
@RvP1228 bu öneriyi sunan Benin bulunduğum ekibin yöneticisi bende o ekibin üyesi ve yönetici yardımcısıyım başka görüpte anlayamadığın bişey varsa bizim açtığımız başka bi foruma nasıl olsa laf etmek için bişey yazacaksın başka işin yokmuş gibi geliyor.. orda cevaplarım.
-
Daha fazla bir şey yazmayacağım Karadeniz İmparatorluğu ekibinin menajerlerine gerekli ceza verilir umarım hem tahrik ediyorlar hem kavga çıkarmaya çalışıyorlar.