Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
@1982_ugur_1982 öncelikle teşekkür ederiz uğur hocam, valla bizde anlamış değiliz bunun sebebini
-
@Bayram-Karakuş said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
Forumlar konu başlığından çıkıp sohbet forumuna döndü iyice Bizdemi sohbet etsek ne etsek acaba? Üstelik bu forum bireysel rekor ve başarı forumu, ekiple ilgili skor ne alaka anlamadım
Merhabalar Bayram bey, sohbet forumuna dönmedi tabiki ama bu tarz 3-5 kelam edebiliriz sizde istediğiniz zaman edebilirsiniz. Forumun bireysel başarı ve rekor olduğunu hatırlatmanıza gerek yok, başlığı açan benim zaten. Burada böyle iyimser yaklaşmak yerine böyle düzenli olarak düzenlenmiş bir turnuvada iki Türk ekibinin ilk iki sırada olmasını tebrik etmenizi beklerdim. Bu resimde bireysel olarak F.S.M.0.13 ve Republic53 adlı 2 Türk menajer 1. Ve 2. Sırada bitirmişler. Buda bireysel bir rekor ben de detaylı tablo yerine bunu paylaştım direk umarım anlatmak istediğimi anlatmışımdır sizde ekip olarak bi başarı sağlamışsanız veya sağlarsanız atabilirsiniz buraya, biz tebrik ederiz her zaman
-
@mrtgll33 basarilar acilmiyorrrr
-
-
@Sultangazililer1 dipnot olarak söyledim heyecan yapmaya gerek yok hem gelmesede olur bir yolunu bulur jeton kazanırım da yaprak bari geleydi iyiydi ne güzel altın yaprak gelecekti sorun yok beklemeye devam :thumbsup_tone1:
-
Neredeyse hiç girmediğim Monaco ile formun zirvesinde olduğum maç takvimi. En yakın rakibimi 4-0 yenmişim
-
@babuşthekıro said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
Neredeyse hiç girmediğim Monaco ile formun zirvesinde olduğum maç takvimi. En yakın rakibimi 4-0 yenmişim
Kalın font yazı kullanmayalım
Güzel skorlar
-
Rapid vien takımı ile ligde tam gaz gol yemeden devam hedef 11
-
@babuşthekıro Tebrikler...Umarım sonuçlar böyle devam eder...
-
Var mı böyle bir şey ya futbol hayatını bitirdiler adamın. -_-
-
@F.S.M.0.13 Aynen avukatlar iyidir