ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
Valla Almanyada her mevsim tatil var  kafa rahatlıyor ama yaz tatili 1.5 ay kafa rahatlıyor ama yaz tatili 1.5 ay @saniyeyılmaz Almanya kötü  Ağustosta okulunuz başlıyor yani 3 ayda bir tatil yapıyorsunuz ama okullarınız erken açılıyor geç kapanıyor Ağustosta okulunuz başlıyor yani 3 ayda bir tatil yapıyorsunuz ama okullarınız erken açılıyor geç kapanıyor
- 
@RvP1228 yok ya eylül 5 inde açıldı şimdi vizeler vardı aralık sonu da finaller o kadar da değil yani  iyi bari az kalmış seninde hayırlısı olur inşallah senin için iyi bari az kalmış seninde hayırlısı olur inşallah senin için@Legend-Of-Galatasaray Sağol  
- 
@kapadokyali iyi akşamlar kardeşim 
- 
İyi akşamlar... 
- 
İyi akşamlar... 
- 
İyi geceler menajerler ailesi bol şanslar ve bol transferli similasyonlar inşallah  
- 
İyi geceler menajerler ailesi bol şanslar ve bol transferli similasyonlar inşallah  @DarylDixon31 Hatim indirdin sandım  
- 
@SEXAFONN ÇağdaşBarış1907FB DarylDixon31 Sultangazililer1 eyvallah beyler 
- 
@ÇağdaşBarış1907FB allah kolaylık versin 
- 
@DarylDixon31 Hatim indirdin sandım  @Sultangazililer1 Keşke bilsemde indirsem reyis  
- 
@Sultangazililer1 Keşke bilsemde indirsem reyis  @DarylDixon31 neyi la 
- 
@Sosyokrat iyi geceler 
- 
@DoğukanUçan nerede yaşıyorsun 
- 
@DoğukanUçan hadi ya oralar soğudu mu o kadar 
- 
Herkese hayırlı günler... 
- 
Herkese hayırlı günler... @GranTurismo17 hayırlı günler 
- 
İyi akşamlar beyler umarım haftanın ilk günü güzel geçmiştir  
- 
İyi akşamlar herkese .Keyifler nasıl ? Bir yanlışlık olmuş Çağdaş ' a cevap vermişim gibi olmuş ama herkese diyorum yanlış anlaşılmasın.:)