ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@osmancandar Osman abi turnuvada masallah iyi gidiyorsunuz başarınızın devamını dilerim  @Sultangazililer1 teşekkürler kardeşim 
- 
Günaydın arkadaşlar hayırlı günler herkese 
- 
@DoğukanUçan istanbul için evet baya soğuk var 
- 
Günaydınlar ben halen sıfır kollu ile dolaşıyorum evin içinde soğuk beni zor etkiliyor  
- 
Günaydınlar ben halen sıfır kollu ile dolaşıyorum evin içinde soğuk beni zor etkiliyor  @Legend-Of-Galatasaray evin içinde pek iklim yaşanmıyor doğal  
- 
@Legend-Of-Galatasaray evin içinde pek iklim yaşanmıyor doğal  @F.S.M.0.13 sen bir de gel anneme söyle onu  sanki sokakta geziyormuşum gibi davranıyor sanki sokakta geziyormuşum gibi davranıyor 
- 
@F.S.M.0.13 sen bir de gel anneme söyle onu  sanki sokakta geziyormuşum gibi davranıyor sanki sokakta geziyormuşum gibi davranıyor @Legend-Of-Galatasaray yaş kaç kardeşim 
- 
@Legend-Of-Galatasaray yaş kaç kardeşim @F.S.M.0.13 23 olacam sayılır az kaldı  
- 
@F.S.M.0.13 23 olacam sayılır az kaldı  @Legend-Of-Galatasaray allah uzun ömür versin 
- 
@Legend-Of-Galatasaray allah uzun ömür versin @F.S.M.0.13 amin cümlemize 
- 
@F.S.M.0.13 amin cümlemize @Legend-Of-Galatasaray maç ne olur sence derbi 
- 
@Legend-Of-Galatasaray maç ne olur sence derbi @F.S.M.0.13 2-0 bence fener alıcak 
- 
@F.S.M.0.13 2-0 bence fener alıcak @Legend-Of-Galatasaray bir galatasaylı olarak inanmıyorsun yani takımımıza  
- 
@Legend-Of-Galatasaray bir galatasaylı olarak inanmıyorsun yani takımımıza  @F.S.M.0.13 gerçekçi olmak lazım da biraz  hani 17 sene gibi bi süreç var hani 17 sene gibi bi süreç var
- 
@F.S.M.0.13 gerçekçi olmak lazım da biraz  hani 17 sene gibi bi süreç var hani 17 sene gibi bi süreç var@Legend-Of-Galatasaray yenersek hatırlatırım sana  
- 
@Legend-Of-Galatasaray yenersek hatırlatırım sana  @F.S.M.0.13 keşke hatırlatsan dalga geçsen falan benle  
- 
@F.S.M.0.13 keşke hatırlatsan dalga geçsen falan benle  @Legend-Of-Galatasaray kazanalım da  
- 
@Legend-Of-Galatasaray kazanalım da  @F.S.M.0.13 biraz zor be abi  
- 
@F.S.M.0.13 biraz zor be abi  @Harun-S. zor ama bizim işimiz zorları kolay yapmak