ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@F.S.M.0.13 şükür abi bende iyiyim @Samir-Orucov allah daim etsin inşallah 
- 
@Samir-Orucov allah daim etsin inşallah @F.S.M.0.13 sizlerle birlikde abi 
 İnşallah
- 
@F.S.M.0.13 sizlerle birlikde abi 
 İnşallah@Samir-Orucov azerbaycandamısın 
- 
@Samir-Orucov azerbaycandamısın @F.S.M.0.13 evet abi Bakude yaşıyorum 
- 
@F.S.M.0.13 evet abi Bakude yaşıyorum @Samir-Orucov gardaş ülkemizde havalar nasıl 
- 
@Samir-Orucov gardaş ülkemizde havalar nasıl @F.S.M.0.13 abi biraz yağmurlu 
 Sizde nasıl?
- 
@F.S.M.0.13 abi biraz yağmurlu 
 Sizde nasıl?@Samir-Orucov istanbuldayım ben hava baya soğuk ya kar yağacak gibi 
- 
@Samir-Orucov istanbuldayım ben hava baya soğuk ya kar yağacak gibi Çok iyi  
 Keşki burada kar yağsa
- 
Çok iyi  
 Keşki burada kar yağsa@Samir-Orucov yakında iki yerede kar gelir merak etme  
- 
@Samir-Orucov yakında iki yerede kar gelir merak etme  @F.S.M.0.13  olsa super olur olsa super olur
- 
@F.S.M.0.13  olsa super olur olsa super olur@Samir-Orucov ermenilerle aranız nasıl 
- 
@Samir-Orucov ermenilerle aranız nasıl @F.S.M.0.13 çok kötü onlara o kadar nifret ediyorumki kendi ellerimle onları boğaraq öldürüm 
- 
@F.S.M.0.13 çok kötü onlara o kadar nifret ediyorumki kendi ellerimle onları boğaraq öldürüm @Samir-Orucov Zafer inananlarındır gardaşım yeterki herkes Mübariz İbrahimov kadar yürekli olsun 
- 
@Samir-Orucov Zafer inananlarındır gardaşım yeterki herkes Mübariz İbrahimov kadar yürekli olsun @F.S.M.0.13 Mübariz İbrahimov gibi kardeşlerimiz çok ama her kes biliyorki Ermenilerin arkaslnda Rusya var yoksa biz tüm Ermenistanı yok ederik 
 İnşallah bununda zamanı gelicek
- 
@F.S.M.0.13 Mübariz İbrahimov gibi kardeşlerimiz çok ama her kes biliyorki Ermenilerin arkaslnda Rusya var yoksa biz tüm Ermenistanı yok ederik 
 İnşallah bununda zamanı gelicek@Samir-Orucov 
 her zaman sizin yanınızdayız devlet ve millet olarak allah aramızı bozmaya çalışanlara fırsat vermesin
- 
@Samir-Orucov 
 her zaman sizin yanınızdayız devlet ve millet olarak allah aramızı bozmaya çalışanlara fırsat vermesin@F.S.M.0.13 biliyorum abim sizden başka kardeşimiz yok ki iyiki varsınız 
 İnşallah her zaman böyle mehriban devlet ve millet oluruz
- 
@F.S.M.0.13 biliyorum abim sizden başka kardeşimiz yok ki iyiki varsınız 
 İnşallah her zaman böyle mehriban devlet ve millet oluruz@Samir-Orucov ALLAH birliğimizi dirliğimizi daim kılsın TÜRKü yüceltsin 
- 
@Samir-Orucov ALLAH birliğimizi dirliğimizi daim kılsın TÜRKü yüceltsin @F.S.M.0.13 Amin abi 
- 
@F.S.M.0.13 Amin abi @Samir-Orucov hangi ekipte gödüm seni daha önce 
- 
@Samir-Orucov hangi ekipte gödüm seni daha önce @F.S.M.0.13 Akıncı Beyleri abi